"Mēs mēģinājām tās nomazgāt." "Instagram" lietotāji jūsmo par sunīti ar uzacīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/brovisvoi

Sociālo tīklu lietotāju redzeslokā nonācis kāds mīlīgs kucēns no Krievijas. Izskatās, ka viņam kāds uzzīmējis uzacis. Īpašniece mēģinājuši to nomazgāt, bet bez panākumiem, liecina ieraksts sociālajā tīklā "Instagram".

Šis īpašais kucēns tika atrasts viens pats klaiņojam pa ielu. Tajā brīdī viņš bija vien 10 dienas vecs. Sunītis par laimi ātri tika atrasts un laicīgi nogādāts patversmē.

Patversmes darbinieki ievēroja sunīša īpašo spalvas rakstu, kas viņam lika izskatīties tā, it kā kucēnam būtu uzacis. Viņi mēģinājuši nomazgāt kucēnam seju, jo domāja, ka kāds uzacis viņam uzzīmējis, bet saprata, ka to nevar izdarīt. Tā darbinieki sunītim deva pirmo vārdu - Frīda, godājot slaveno Meksikāņu aktrisi Frīdu Kalo un nopublicēja attēlu sociālajos tīklos, kur tas uzreiz ieguva plašu popularitāti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Давайте знакомится, мы в этом новички будем стараться, не судите строго. Но и не хвалите напрасно. Любое мнение - это мнение. И так моя история часть 1: я была маленькая уличная девочка, пока меня не нашли волонтёры и не отвезли в приют @dobrye_ruki_bratsk, они выложили моё первое фото(оно есть в ленте) в одноклассники. Которую и увидела моя новая "хозяйка" мама Оксана @ksymaymsina8362. Здравствуйте наши подписчики, я очень обрадована и удивлена, что у моей девочки так много обожателей окажется.......история наша и удивительна и проста одновременно........#этомоясобака #собакасбровями #фридасбровями

A post shared by @ksymaymsina8362 (@brovisvoi) on

Oksana bija viena no daudzajiem cilvēkiem, kas momentāli sazinājās ar patversmi par iespēju adoptēt kucēnu. Kā atklāj patversmes darbinieki, daudzi interesenti apciemoja patversmi, bet ieraudzījuši kucēnu atteicās to ņemt mājās. Oksana bija vienīgā, kas izlēma Frīdu ņemt mājās, bet nosauca to citā vārdā - Betija. 

"Kad es viņu ieraudzīju, es sāku raudāt," stāsta Oksana. "Kad es viņu pacēlu, lai samīļotu, viņa aizmiga manās rokās, un es atkal sāku no prieka raudāt."

Oksana atklāj, ka uzacis Betijai ir no viņas vecākiem. Vēl viens iemesls kāpēc sunītim tik interesantā vietā iekrāsota spalva ir tāpēc, ka uz pieres viņam ir nedaudz tumšāka āda.

Betijas saimniece aktīvi ir sākusi komunicēt sociālajā tīklā "Instagram". Viņa pat ir izveidojusi kucēnam pašam savu personīgo profilu un plāno sākt modeles karjeru. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu