Indonēzija vēlas kļūt par galamērķi, kur tūristi veic masāžas dzimumlocekļa palielināšanai (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Indonēzijas veselības ministrs Teravans Agus Putranto pasludināja dzimumlocekļu palielināšanas masāžas par nacionālo vērtību, kurai ir potenciāls piesaistīt medicīnas tūristus no visas pasaules, ziņo medijs "Vice".

Indonēzijā alternatīvā medicīna ir īpaši populāra, tā sniedzot atbildes gandrīz uz ikvienu jautājumu. Salauztu kaulu varot izārstēt to masējot. 

Saaukstēšanos - ar monētu berzējot ādu tik ilgi, līdz rodas mazi zemādas asins izplūdumi. Bet, ja ir problēmas guļamistabā, pamēģiniet dzimumlocekļa palielināšanas masāžu!

Tieši uz šo koncentrējas Indonēzijas veselības ministrija. 

"Mums ir jāpopularizē vietējā alternatīvā medicīna. Mēs esam bagāti ar ārstniecības augiem, par kuriem neviens ārpus Indonēzijas nemaz nezina," vietējiem medijiem sacījis Putranto.

Viņš kā labus piemērus alternatīvajai medicīnai minējis - Tongat Ali -  lapu, kura veicina sportisko sniegumu. Un Mak Erot - dzimumlocekļa palielināšanas masāžu. 

"Ja mēs to pareizi pasniegsim, ārzemnieki būs ieinteresēti," skaidrojis ministrs.

Putranto pieminēja arī keroku kā medicīnas tūrisma mērķi. Keroks ir metode, kurā ar monētu tiek berzēta āda viegli traumējot asinsvadus. Daudzi indonēzieši uzskata, ka šī metode palīdz organismu atbrīvot no nevēlamajām vielām. 

"Nenovērtējiet keroku par zemu. Iedomājieties, ja šim pakalpojumam būtu pieejamas 100 istabas un procedūra vienai personai prasītu 20 minūtes, kādus ienākumus tas sniegtu. Ir arī daudzi citi kultūras dārgakmeņi, kurus neesam izmantojuši, jo uztveram tos par pašsaprotamiem. Bet ārzemniekiem tas ir kaut kas intriģējošs," sacījis Putranto.

Lai arī cik savādi izklausītos dzimumlocekļa palielināšanas masāža, Putranto teiktajam ir sava jēga. 2013. gadā tradicionālo un alternatīvo veselības pakalpojumu direktors Abidinsjahs Siregars norādījis, ka slimnīcās pacientu skaits samazinās par labu alternatīvās medicīnas praktiķiem. 

"Pasaule piedzīvo laiku, kad cilvēks atgriežas pie dabas. Eiropā vairāk nekā 60 procentos zāļu ir dabisks sastāvs," vietējiem medijiem sacījis Siregars.

Veselības ministrijas tūrisma darba grupas vadītājs piekrita, ka Indonēzijai ir potenciāls paplašināt savu tūrisma nozari caur tautas medicīnu. 

Pēc vadītāja teiktā, Indonēzija jau ir pazīstama kā viena no labākajiem veselības galamērķiem pasaulē. Spa pakalpojumi Ciaterā, divu stundu braucienā no Džakartas, ir iecienīti vietējo insulta pacientu vidū. Tāpēc, viņaprāt, būtu tikai loģiski padarīt šos pakalpojumus pievilcīgus arī tūristiem. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu