"Kāpēc sievietes ir gatavas viena otru noknābāt?" Baņuta Rubess dalās ar atklātām atziņām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Baņuta Rubesa
Baņuta Rubesa Foto: Publicitātes foto

Par sievieti uz skatuves gan tiešā, gan pārnestā nozīmē pastāstīja režisore, rakstniece un saskarsmes speciāliste Baņuta Rubess. "Sieviete uz skatuves - tā ir uzdrīkstēšanās," norādīja režisore, rakstniece un saskarsmes speciāliste.

Viņas stāsts par sievieti - aktrisi un režisori teātrī vijās cieši blakus stāstam par sievieti uz lielās dzīves skatuves. Runājot par sievietēm - līderēm, Baņuta uzdeva jautājumu - kas sievieti padara spēcīgu gan uz skatuves, gan dzīvē un minēja vairāku spēcīgu un iedvesmojošu sieviešu - līderu piemērus.

Turpinot tēmu par līderēm, viņa akcentēja arī apkārtējo cilvēku, atbalstītāju un sabiedroto nozīmi - nevienam līderim nebūs veiksmes bez apkārtējo cilvēku atbalsta.

Foto: Publicitātes foto

Lekcijas nobeigumā Baņuta aicina visas sievietes padomāt par jautājumu - kāpēc mēs, sievietes, tik ātri esam gatavas viena otru noknābt?"Cik bieži es dzirdu - o, tu redzējis viņas kurpes vai ak, Dievs, tā leoparda jaciņa..." atdarina režisore.

» Pēteris Kļava par to, kāpēc sievietēm jāatjauno vīriešu sabojātā pasaule

"Bet es uzskatu, ka mums, sievietēm, vajag saslēgties, jo patiesībā jau viena bez otras mes nekas nebūtu - tāpat kā nevar spēlēt uz skatuves bez laba partnera, grima meistaru, stilistu, gaismotāju utt. Tas, ka šis pasākums "Līdere" jau bija izpārdots jau februārī daudz ko pasaka - ka jā, mēs, sievietes meklējam sabiedrotās - māsas viena otrai. Un tā arī ir vislielākā uzdrīkstēšanās!"

Video: Baņuta Rubess uz foruma "Līdere" skatuves

Seko līdzi foruma "Līdere" 2019 stāstiem - turpmākās nedēļas varēsi sieviešu uzrunas lasīt, klausīties un skatīties portālā Apollo!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu