"Es jūs brīdinu, es aiziešu!" Tortorella atsakās vērtēt Merzļikina spēli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Ekrānšāviņš no Twitter video

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas "Blue Jackets" galvenais treneris Džons Tortorella pēc zaudējuma atteicies komentēt latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina sniegumu.

"Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 3:4 (1:1, 2:2, 0:1) piekāpās Vinipegas "Jets" komandai, tādējādi Kolumbusai pārtrūka trīs uzvaru sērija.

Merzļikins šajā mačā atvairīja 27 metienus, taču ielaida 4 vārtus, turklāt nepilnas 2 minūtes pirms spēles pamatlaika beigām viņš pieļāva rupju kļūdu.

Viņš kļūdu pieļāva piespēlē, pēc kuras Endrū Kops ieguva ripu un raidīja to vārtos. Ripa neveiksmīgi mainīja lidojumu, atsitoties pret Merzļikina komandas biedru.

Vairāki žurnālisti sociālajos tīklos vēsta, ka Tortorella mediju pārstāvjiem norādījis, ka viņš nekomentēs Merzļikina sniegumu vai ceturto vārtu zaudējumu šajā spēlē.

"Es jūs brīdinu, es aiziešu," tā esot teicis treneris, kurš piedraudējis aiziet prom no pēcspēles intervijas, ja tiks uzdoti nevēlami jautājumi.

25 gadus vecais Merzļikins savā debijas sezonā sesto reizi izgāja laukumā NHL spēlē, piekto reizi aizvadot pilnu spēli. 

Latvijas vārtsargam joprojām nav izdevies tikt pie pirmās uzvaras. Vidēji spēlē viņš ielaidis 3,54 vārtus un atvairījis 89% pretinieku metienu.

"Blue Jackets" ar 22 punktiem 22 spēlēs ieņem 14. vietu starp 16 komandām Austrumu konferences turnīra tabulā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu