Muskuļota vecmāmiņa piekauj mājā iekļuvušo laupītāju ar galdu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Villija Mērfija.
Villija Mērfija. Foto: Facebook

Ročesteras pilsētā Ņujorkas štatā ASV kādu mājas aplaupītāju pagalam pārsteigusi mājas īpašniece - sirmā kundze, kuras vaļasprieks ir kultūrisms, ļaunadarim kārtīgi "sadevusi pa dibenu", vēsta portāls "Postimees".

82 gadus vecā Villija Mērfija televīzijas kanālam WHAM-TV pastāstījusi, ka laupītājs parādījies uz viņas mājas sliekšņa ceturtdien, 21. novembrī, ap plkst.23. Vīrietis pieklauvējis pie durvīm un it kā vēlējies izsaukt ātro palīdzību. Kad kundze atteikusies ielaist viņu savā mājoklī, ļaundaris izlauzis durvis.

"Viņš izvēlējās nepareizo māju, kurā ielauzties," secinājusi Mērfija.

Neskatoties uz savu cienījamo vecumu, Mērfija ir kvēla fitnesa fane - viņa katru dienu dodas uz sporta zāli un spēj pacelt vairāk par 100 kilogramiem. Sieviete tāpat ieguvusi godalgotas vietas kultūrisma konkursos.

Seniore paņēmusi tuvāk stāvošo galdu un ar to iesitusi iebrucējam. Viņa atklājusi, ka "galds sašķīda pa sastāvdaļām. Viņš nokrita un es sāku lēkāt pa viņu". Pēcāk kundze izlējusi uz vīrieša pudeli ar šampūnu un sākusi viņu sist ar slotu.

» Viena no dīvainākajām laupīšanām pasaules vēsturē. Stāsts par vīrieti, kurš nozaga miljonus, lai uzņemtu pornofilmu

Kautiņu pārtraukuši policisti, kurus laicīgi bija izsaukusi seniore. Likumsargus pārsteigusi kundzes rīcība un viņu uzņēmuši kopīgu fotogrāfiju, tikmēr iebrucējs ir nogādāts slimnīcā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu