Anastasijas Zavorotņukas vīrs šokē interneta lietotājus, no "Instagram" izņemot visas sievas bildes (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā seriāla "Mana mīļā aukle" aktrises Anastasijas Zavorotņukas vīrs, daiļslidotājs Pjotrs Čerņiševs, no sava sociālā tīkla portāla izdzēsis visas bildes, kurās redzama viņa sieva, kas interneta lietotāju vidū radījis ne mazumu spekulāciju un baumu.

Sportists tāpat arī izdzēsis no sava "Instagram" profila visus savus sekotājus, šādā veidā "attīrot" savu profilu.

Vīrietis nekā savas darbības nav komentējis, kas daudziem viņa faniem un atbalstītājiem radījis jautājumus un bažas. Interneta lietotāju vidū populārākais viedoklis vēsta, ka vīrietis tā varētu būt rīkojies pēc baumām par savas smagi slimās sievas nāvi.

Tajā pašā laikā Anastasijas Zavorotņukas atbalsta lapā izskanējušas baumas par to, ka daiļslidotājs vēlētos izbeigt laulību, taču it kā nevarot to izdarīt sievas slimības dēļ.

Šīs neglaimojošās baumas nākot no kādiem "ģimenes draugiem". Kāds lietotājs to komentējis sekojoši: "Ar tādiem "draugiem" patiesi nevajadzētu ienaidniekus. Paldies dievam, ka vismaz mani draugi ir labi un maigi cilvēki, nevis preses izdomājums."

» Mediji vēsta par sievieti, kura tirgojusi Zavorotņukas slimnīcā uzņemtas fotogrāfijas

Nobeigumā viņš visiem novēlējis atrast cilvēku, kas būs jums blakus gan priekos, gan bēdās - gluži kā Anastasijai atbalstu sniedz viņas vīrs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu