Video: Precīzs un nežēlīgs "āķis" nosūta MMA cīkstoni pilnīgā nokautā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Peidžs
Maikls Peidžs Foto: instagram/ michaelvenompage

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijas "Bellator" cīņu vakars "Bellator 235". Šī pasākuma galvenā cīņā britu cīkstonis Maikls Peidžs ar pirmā raunda nokautu pilnībā nokautēja itālieti Džianni Mililo.

Peidžs ar savu netradicionālo stāju un tehniku jau pašā cīņas sākumā radīja vairākas iespējas, lai nokautētu Mililo, kurš, šķietami, bija aizmirsis par tehnisku aizsardzību.

Arī publika bija mājinieka Peidža pusē, kliedzot "Sasit viņu, sasit viņu." Fanu iedvesmots, britu cīkstonis nelika ilgi gaidīt. Mililo ar spērienu mēģināja uzbrukt Peidža ķermenim, bet brits šādu pretinieka gājienu bija gaidījis un atbildēja ar precīzu un nežēlīgu āķi, pēc kura itāļu cīkstonim nebija izredžu atgūties...

Pēc apskatnieku domām, Mililo vispār nebija jāatrodas vienā oktagonā ar britu cīkstoni, jo itālim šī cīņa tikai piedāvāta mazāk kā mēnesi pirms tās notikšanas. Mazāk kā mēnesis sagatavošanās procesa, apskatnieku prāt, bija pārāk mazs laiks, lai sagatavotos pret tik bīstamu pretinieku kā Maiklu Peidžu, kurš karjeras laikā zaudējumu ir piedzīvojies tikai vienu reizi.

Peidžs savas profesionālās MMA karjeras gaitā ir izcīnījis 16 uzvaras un vienu reizi piekāpies pretiniekam. Šī bija jau ceturtā brita cīņa šajā gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu