Anna Sedokova mīļotajam Jānim Timmam velta intīmus vārdus (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Anna Sedokova un latviešu basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" komandas spēlētājs Jānis Timma šobrīd ir viens otrā pamatīgi iemīlējušies, regulāri publiski daloties savās jūtu izpausmēs. Šoreiz Sedokova savam mīļotajam veltīja mīlestības pilnus un intīmus vārdus. 

Brīvdienās pāris kopā apmeklēja vairākus saviesīgus pasākumus un nemitīgi ar kadriem no savas kopā būšanas dalījās īsajos video stāstiņos. 

Foto: Instagram/ annasedokova

Pavisam drīz, 6. decembrī, iznāks arī Sedokovas jaunais albums. Darbā pie jaunajām dziesmām mīļoto regulāri ierakstu studijā atbalstīja arī Timma, kurš pats neslēpj, ka ir liels Sedokovas dziesmu fans. 

Lai gan oficiāli jaunās Krievijas popzvaigznes dziesmas nav iznākušas, Sedokova "Instagram" publiskoja video, kurā abi ar Timmu brauc automašīnā un dzied līdzi skaņdarbam ar nosaukumu "Par mīlestību".

Pie publiskotajiem kadriem Sedokova Timmam veltīja mīlestības pilnus vārdus: "Visu laiku, kad publicēju ar mums storijus, es sevi atturu, jo laime mīl klusumu, turklāt, ko teiks cilvēki… Bet es jūtu, ka pat tad, ja es pieļaušu lielāko kļūdu, viņš būs līdzās. Atbalstīs mani un mīlēs to, ko es daru, tikpat karsti kā es. Un es iemīlēju basketbolu.

Varbūt šī ir viena no laimes formulām pārī – cienīt un mīlēt vienam otra profesiju un lietas. Paldies par atbalstu. Bezgalīgs paldies par mīlestību.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Sedokovas vēstījumu komentēja arī skandalozā Krievijas mūziķe Olga Buzova, rakstot, ka "ir tik skaisti, kad ir mīlestība". 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu