"Viņš izvēlējās nepareizo māju, kurā ielauzties." Noziedznieks pārliecinās, ka ar 82 gadus vecu kultūristi joki ir mazi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vilija Mērfija
Vilija Mērfija Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Sportisti, kuri sevi var dēvēt par kultūristiem, šķietami, vienmēr sevi uztur labā fiziskā formā, neatkarīgi no vecuma. Par to Ņujorkā pārliecinājās, kāds noziedznieks, kurš bija nolēmis aplaupīt kādas 82 gadus vecas kultūristes māju, vēsta CNN.

Vilija Mērfija ir 82 gadus veca bijusī kultūriste. Kādā vakarā, kad seniore jau grasījās doties pie naktsmiera, pie viņas Ročesteras mājas durvīm klauvēja kāds svešinieks, apgalvojot, ka viņam ir nepieciešama ambulances palīdzība.

Ņujorkiete stāstīja, ka policiju viņa izsauca, bet vīrieti iekšā mājā tomēr nelaida. Pēc mirkļa vīrietis esot palicis ievērojami agresīvāks un ielauzies mājā. Tiesa sievietei izdevās nosargāt savu mājokli. "Ārā jau bija krēsla un es mājās biju viena. Galu galā, es arī esmu veca. Par laimi esmu arī sīksta. Viņš izvēlējās nepareizo māju, kurā ielauzties"

Mērfija ir titulēta kultūriste, kura svaru zāli katru dienu apmeklē vēl ļoti pieklājīgajā 82 gadu vecumā.

Lai atvairītu iebrucēju, viņa ir izmantojusi visdažādākos objektus, kas bijuši pa rokai.

"Es paņēmu galdiņu un ķēros pie darba. Situ viņu tik stipri, ka galdiņš salūza. Turpināju izmantot tā dzelzs kājas," stāstīja Mērfija, kura kā nākamo ieroci izmantoja virtuvē esošo šampūnu, iespiežot to zemē nogāztajam vīrietim acīs.

Pēc tam sekoja arī sitieni ar slotu, līdz vīrietis bija gatavs pamest māju. Seniore, kura apgalvo, ka dedliftā var pacelt 225 mārciņas (102 kilogrami), centās vīrieti dabūt ārā no mājas, bet viņš izrādījās pārāk smags.

"Viņš centās tikt ārā no mājas. Mēģināju palīdzēt, bet nevarēju viņu pakustināt. Tad ieradās policija, kuru biju izsaukusi. Pieļauju, ka viņš bija priecīgs tikt ārā no manas mājas," nobeigumā stāsta bijusī kultūriste, kura arī piebilda, ka iebrucēju no notikuma vietas aizveda ambulance.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu