Agnese Zeltiņa dalās pārdomās par savu nesteidzīgo dzīvesveidu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa sociālajos tīklos atklāja, kādēļ decembris r viņas mīļākais mēnesis, kā arī paskaidroja, kādēļ lēnīgs dzīvesveids sievietei nācis tikai par labu. 

"Tuvojas mans gada mīļākais mēnesis - decembris. Ne tikai tāpēc, ka esmu ziemas bērns un decembrī svinu dzimšanas dienu, bet tālab, ka, gribot negribot, decembrī veidoju kopsavilkumu visam pavadītajam gadam, pārskatu un analizēju veiksmes, neveiksmes. Šodien ir pēdējā novembra svētdiena un, skatoties manā darba grafikā, liekas pēdējā brīvā līdz pat Ziemassvētkiem.Tāpēc man ļoti patīk izbaudīt nesteidzīgus brīvdienu rītus, pārskatot un plānojot jauno darba nedēļu.

Agrāk svētdienu pēcpusdienas radīja manī satraukumu, nemieru, pat paniku, jo likās, ka diena burtiski izslīd no rokām... Ka mājas rūpes aizņem visu laiku, līdz attopies, kad aiz loga jau krēslo. Bet kopš iemācījos nesteigties un dot sev atelpu, nesteidzoties izbaudīt lēnas brokastis, lēnu tējas vai kafijas tasi, lēnu grāmatas lasīšanu... Jūtos harmoniskāk un labāk... Un izrādās, ka arī laika pietiek...

Man tik ļoti patīk sev piemērot dzīvesveidu "slow living"... Lēni dzīvojot, dzīve kļūst garāka," rakstīja Zeltiņa. 

Viņa vērsās arī pie saviem atbalstītājiem, lai noskaidrotu, vai viņiem brīvdienās pietiek laika atpūtai, uz ko vairāki cilvēki atbildēja, ka cenšas to iemācīties. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agnese Zeltiņa (@actressagnesezeltina) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu