Foto ⟩ Merilina Kerro jaunās grāmatas prezentācijā atrāda savu brango grūtnieces puncīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

23. novembrī slavenākā igauņu ekstrasense Merilina Kerro tirdzniecības centrā “Apollo Solaris” prezentēja savu jauno grāmatu “Atdzimšana”. Tajā viņa rakstījusi par laipnību, mīlestību un ticību sev.

Tāpat grāmata vēsta par tādām tēmām kā pravietiski sapņi un karma. Kerro kļuva slavena ar dalību šovā “Ekstrasensu cīņas”, grāmatā rakstot arī par šo pieredzi.

Uz pasākumu bija ieradušies daudzi Kerro fani, kuriem bija iespēja iegādāties viņas jauno grāmatu, dabūt no rakstnieces autogrāfu, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Pasākuma apmeklētāji ievēroja arī Kerro strauji augošo grūtnieces puncīti. Atgādinām, ka jūlijā pašpasludinātā ragana faniem atklāja, ka ir otrā bērniņa gaidībās. 

Apskati fotogaleriju!

Kā zināms, ekstrasenses pirmais bērns Kaius Viljams Hansens nāca pasaulē 2018. gada jūnija noslēgumā. Abu bērnu tēvs ir norvēģis Marks Aleksandrs Hansens.

Iepriekš Kerro vienoja romantiskas attiecības ar šovā iepazīto ekstrasensu Aleksandru Šepsu. Pāris saderinājās 2014. gadā, tomēr līdz kāzām tā arī nenonāca. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu