Otrdienas horoskops: 26. novembris (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Horoskops otrdienai, 26. novembrim. 

AUNS Būsi nemierīgs, tevi manāmi kaut kas satrauks. Konkurenti var parādīties pie horizonta, un tas spriedzi tikai palielinās. Visticamāk savas bailes prasmīgi slēpsi aiz humora sienas un pareizi vien arī darīsi.

VĒRSIS Attiecībā uz darbu, prātosi par krietni siltākas, labākas vietiņas meklēšanu. Šodien vari nonākt nejaukā saskarē ar divkosīgiem personāžiem, taču reālu kaitējumu viņi tev nespēs nodarīt.

DVĪŅI Ja vien būsi gana sistemātisks, piesardzīgs, viss ritēs savu gaitu. Ja arī kāda kolēģa rīcība tev nešķiet īsti pieņemama, atklāti savu nepatiku labāk neizrādīt. Dienas izskaņā centies ātrāk doties pie miera.

VĒZIS Šodien jutīsies, it kā būtu no gultas izkāpis ar kreiso kāju. Pat ja tavām dusmām ir reāls iemesls, nevajadzētu rīkoties emociju iespaidā! Rīkojies prātīgi un esi apdomīgāks naudas lietās!

LAUVA Izturies nedaudz iecietīgāk pret vecāka gada gājuma kolēģiem, līdzgaitniekiem, rūpīgāk ieklausies viņu sniegtajos padomos! Ja nepieciešams, vari kārtot finansiāla vai juridiska rakstura jautājumus.

JAUNAVA Tu pārāk dziļi centīsies analizēt turpat katru situāciju, tāpēc nespēsi saskatīt bildi kopumā, līdz ar ko, apzināties esošo sarežģījumu patiesos iemeslus. Mēģini vairāk paļauties uz intuīciju nevis loģiku.

SVARI Datori, sadzīves tehnika var pievilt uz sevi liktās cerības, sagādāt nepatīkamu kavēkļus, izdevumus. Taču draudzīgā, dzīvespriecīgā saskarsme ar kolēģiem atsvērs visus šodien sarežģījumus.

SKORPIONS Pievērsies svarīgākajam, izvirzi priekšgalā savas patiesās prioritātes. Nevelti pārāk daudz laika sīkumiem, kuriem nav nekādas nozīmes. Vakarpusē ieteicams sirsnīgi izrunāties ar mīļoto.

STRĒLNIEKS Pat visdraudzīgāko ieteikumu, uztversi kā asu kritiku. Šodien noteikti ir vērts ieklausīties uzticamo personu viedoklī, pat, ja tas nav tev glaimojošs. Impulsīva rīcība var radīt finansiālus zaudējumus.

MEŽĀZIS Darbs tevi šodien nesaistīs gandrīz nemaz. Tavas domas klīdīs tālās zilajās, vēlēsies pavadīt laiku tīkamās nodarbēs, veltot uzmanību tikai sev. Neatslēdz telefonu, kādam būs ļoti svarīgi ar tevi sazināties.

ŪDENSVĪRS Neliec savu parakstu ne uz viena dokumenta, pirms neesi kārtīgi, skrupulozi iepazinies ar tā saturu. Šobrīd daudz veiksmīgāka izrādīsies visa veida radošā darbība. Mīlas dzīvē būsi patiesi kaislīgs.

ZIVIS Dienas notikumi var padarīt tevi nomāktu, mazināt tavas darba, koncentrēšanās spējas. Tā vietā, lai kaut ko pārmestu sev, centies enerģiskāk virzīties nospraustā mērķa virzienā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu