Ankipāns: Abas komandas šobrīd atrodas tur, kur nevēlas būt

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Kaspars Volonts, www.dinamoriga.eu

Abām komandām otrdienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā bija nepieciešama uzvara, uzsver Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas klubs otrdien viesos ar 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Čerepovecas "Severstaļ".

"Bija ļoti sīva spēle. Abām komandām ir vienāda situācija - tās atrodas tur, kur nevēlas būt. Mačs bija ļoti spraigs un nervozs. Izturējām un izcīnījām divus punktus, kas mums šobrīd ir ļoti svarīgi," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Uzvaras vārtus rīdzinieku labā guva Aleksandrs Protapovičs, bet pamatlaikā izcēlās Brendons Makmilans.

"Pēc pirmās trešdaļas sakārtojām savu spēli. Spēlējām, pildot treneru norādījumus. Bijām ļoti uzmanīgi un akurāti. Čerepovecā vienmēr ir grūti spēlēt. Šeit ir liela spēkošanās, daudz cīņas pie bortiem. Kopumā spēli nospēlējām ļoti pacietīgi un papildlaikā sagaidījām savu iespēju," klubs citē Protapoviča teikto.

Protapovičam uzvaras vārtos ļoti labu piespēli atdeva Kristaps Sotnieks.

"Vārtsargs bija nedaudz iznācis no vārtiem un, kad ripa man nedaudz atlēca no nūjas, viņš nodomāja, ka vairs to nepaspēšu nokontrolēt. Bet man tas izdevās un ieraidīju ripu vārtos. Ļoti svarīga uzvara, kas mums dod tik ļoti nepieciešamos punktus," pauda Protapovičs.

Rīdzinieki uzvarējuši divos mačos pēc kārtas.

"Izbraukumu kopumā vērtētu pozitīvi, ja nebūtu šīs pirmās, sliktās spēles. Pēc tās mēs uztaisījām sapulci, izvērtējām savas kļūdas un spējām savākties. Tagad jau jāgatavojas spēlei ar SKA," atzīmēja krievu uzbrucējs.

Rīdzinieki līgā ir četru atpalicēju komandu grupā, kurā bez pašiem ietilpst arī Minskas "Dinamo", Čerepovecas "Severstaļ" un Čaļabinskas "Traktor". Komandas satilpst trīs punktos, bet otrie šajā četriniekā šobrīd ar 27 punktiem ir rīdzinieki un pēdējie ar 25 punktiem - čerepovieši.

Šī rīdziniekiem bija pēdējā šī izbraukuma spēle, bet novembra pēdējā dienā mājās paredzēts mačs pret spēcīgo Sanktpēterburgas SKA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu