Trešdienas horoskops: 27. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 27. novembrim. 

AUNS Jūtamākos panākumus gūsi ar radoša, inovatīva un nestandarta darba palīdzību. Neaprobežojies ar Latvijas mērogu, izej starptautiskā arēnā! Attiecībās ar otro pusīti, kārtējo reizi izrādīsi savu kaislīgumu.

VĒRSIS Tava uzvedība brīžiem var būt pārlieku emocionāla, impulsīva. Ja izdarīsi ko pārsteidzīgu, pēc brīža jau pats to rūgti nožēlosi. Ir vērts mācīties ne tikai no savām, bet arī citu pieļautajām kļūdām.

DVĪŅI Darba gaitās, var atklāties tavi slēptie talanti, kuri lieti noderēs pašreizējās aktivitātēs. Augstākstāvošie novērtēs tavus sasniegumus, kādam Dvīnim arī tiks izteikta atzinība, uzslava.

VĒZIS Tu nespēsi ilgstoši koncentrēties uz ko vienu, un tas var radīt zināmus šķēršļus, pārmetumus no priekšniecības puses. Centies būt mierīgāks, nosvērtāks un piespiest sevi nopietnākam darbam!

LAUVA Savas domas šobrīd labāk paturēt pie sevis, jo apkārtējie nekādi nevarēs saprast, ko tad īsti vēlies viņiem pavēstīt. Neķeries te pie viena, te otra darba, pabeidz iesākto un tad ķeries pie nākamā!

JAUNAVA Visizteiktākie ieguvēji būs tie Jaunavas zīmes pārstāvji, kuri spēs zibenīgi reaģēt uz situāciju un pielāgoties apstākļiem, cilvēkiem, ar kuriem šobrīd jāsadarbojas. Vari rīkot prezentācijas, pieņemšanas.

SVARI Radošums un dzīvesprieks tevī burtiski kūsāt kūsās. Ne mirkli neapstāsies, meklējot arvien jaunas pašizpausmes iespējas. Vislabākais informācijas avots tev šobrīd izrādīsies internets.

SKORPIONS Pienācis brīdis, lai nedaudz kritiskāk pavērtētu savu darba kvalitāti, apzinātos trūkumus un arīdzan censtos, kādu no tiem novērst. Ambīcijas var būt šķērslis objektīvai notiekošā uztverei.

STRĒLNIEKS Sava viedokļa pierādīšanai un citu pārliecināšanai būsi gatavs izmantot visdažādākās metodes. Taču der apzināties, ka šobrīd viennozīmīgi, visiedarbīgākās būs diplomātiskas sarunas!

MEŽĀZIS Īsti pat nepamanīsi, kā paskrējusi diena, jo būsi cītīgi, apzinīgi strādājis. Ja nepaguvi visu, kas bija ieplānots, noteikti nedusmojies uz sevi un vienkārši ieplāno dotos darbu uz nākamo dienu!

ŪDENSVĪRS Liec lietā sev raksturīgo izdomu un droši sāc īstenot mūžsenas ieceres! Atrodi kaut neilgu brītiņu mājas darbiem, palutini tuviniekus, ar kādu paša gatavotu kulinārijas šedevru.

ZIVIS Centies vairīties no spontāniem tēriņiem, neattaisnota riska un pārsteidzīgiem solījumiem. Šobrīd var būt grūtāk rast kopīgu valodu ar augstākstāvošajiem, kā arī valsts institūcijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu