Pēc dzēruša vīrieša uzbrukuma policijas darbinieks nonāk slimnīcā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Rīgas Pašvaldības policijas uzmanību patruļas laikā neilgi pirms pēc pusnakts piesaistījusi satraukta sieviete Iļģuciemā, kura pastāstījusi, ka viņas dēls pa dienu jau nonācis likumsargu redzeslokā, un nu radiniekiem viņš atkal radījis bažas. Sastopot vīrieti, viņš sākumā nesakarīgi gaudies, bet tad pēkšņi uzbrucis policijas darbiniekam, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Policijas darbinieki devās meklēt aprakstīto vīrieti un pēc neilga laika viņu atraduši. Sākumā vīrietis bija nedaudz satraukts, taču runāja diezgan mierīgi un izteica vēlmi doties mājās.

"Atvainojies kungiem un, nāc, lūdzu, mājās," sacīja vīrieša māte. 

Pēc šī aicinājuma vīrietis sāka gausties par savu dzīvi. Viņš arī sacīja, ka par viņu grib paņirgāties, bet māti sūtīja prom.

Drīz vien pie policijas auto piesteigušies vēl vairāki radinieki, kuri steiguši mierināt jaunekli, taču situācija nav uzlabojusies ne par mata tiesu. Kāda sieviete izteica aicinājumu vīrieti vest uz Tvaika ielu, taču policists norādīja, ka pret paša gribu to darīt nevar. Lai to izdarītu, jāsauc mediķi.

Pēkšņi bez jebkāda iemesla vīrietis kļuva ļoti agresīvs un uzbruka policistam, vienreiz iesitot pa krūtīm un vienreiz bicepsa rajonā. Uzbrucējs tika aizturēts, savukārt policistam bijusi nepieciešama medicīniskā palīdzība. Viņam konstatēts saišu sastiepums un sasitums, un likumsargam izsniegta darba nespējas lapa, "Degpunktā" pastāstīja policijas pārstāvis.

Valsts policijas Kurzemes iecirknī raidījumam apstiprināja, ka pret aizturēto uzsākta krimināllieta par uzbrukumu policijas darbiniekam.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu