Spītīgi nemācās! Kuri ir Zodiaka lielākie "uz grābekļa kāpēji"?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Pirmā kļūda mēdz būt nejaušība, otrā - arī, taču kad cilvēki visu laiku pieļauj tās pašas kļūmes, jāsāk domāt par plašākām likumsakarībām. Astrologi uzskata, ka tam ir liela saistība ar to, zem kāda zvaigznāja cilvēks ir dzimis.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmes pārstāvji tic tam, ka pasaule ar katru dienu kļūst aizvien labāka, tāpēc ievelk dziļi elpu un atkārto iepriekšējo kļūdu.

Pēc kārtējās neveiksmes Ūdensvīrs apzvēr, ka nākošreiz viss būs savādāk, bet gadi paiet un nekas nemainās.

Mežāzis

Zem šī zvaigznāja dzimušie visu saprot, bet nemainās. Lai izdarītu citas izvēles un rīkotos atšķirīgi, vajadzīga griba un apņēmība, bet Mežāzis šajā ziņā ir slinks.

"Ek, kā būs, tā būs," viņš nodomā un desmito reizi iekāpj nepareizajā trolejbusā.

Mežāži īpaši nepārdzīvo neveiksmes, jo viņiem galvenais, lai mājās būtu miers, gardas vakariņas pareizajā laika un siltas čības pie šūpuļkrēsla.

Svari

Lai gan Svarus uzskata par apveltītiem ar labu intuīciju, šīs zīmes pārstāvji spītīgi tic labajam un skaistajam, kā mantru atkārtojot - "Šoreiz viss būs citādi!" Svari skrien ar pieri sienā, kāpj uz senču aprūsējušajiem grābekļiem, bet neko no tā nemācās.

Svari sapurinās, uzkrāso sarkanas lūpas (vai uzliek spožākās aproču pogas), nopērk rožu pušķi un atkal ir "uz strīpas".

Svari glābjas filozofiskās apcerēs par likteni un pasaules sarežģītību, svēti ticot, ka rīkojušies pareizi, un kaut kas greizi nogājis, tāpēc, ka "zvaigžņu stāvoklis bija nelabvēlīgs".

Vērsis

Šie cilvēki ir smagnēji, piezemēti, cieši saistīti ar materiālo pasauli un dažādās smalkās niansēs, ja vien tas neattiecas uz kulināriju, neiedziļinās. Viņi lēnām, bet mērķtiecīgi virzās uz priekšu, neievērojot kļūdas un pa ceļam sabradājot vienu otru ar smalkāku dvēseli apveltītu līdzcilvēku.

Vērši vienmēr atrod, ko vainot savās nelaimēs – veiklo kolēģi, slinko kaimiņu vai dusmīgo sievasmāti.

Vērši rāmu garu visu mūžu atkārto vienas un tās pašas kļūdas. Labā ziņā ir tā, ka no savām kļūdām šīs horoskopa zīmes pārstāvji sevišķi necieš. Bieza āda!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu