Video: Slavenais futbola treneris Morinju pateicas kluba bumbu puikam par palīdzību vārtu guvumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žuzē Morinju
Žuzē Morinju Foto: AP/Scanpix

Otrdienas vakarā UEFA Čempionu līgas ietvaros Totenhemas "Hotspurs" mājās ar rezultātu 4:2 uzveica grieķu klubu Pirejas "Olympiacos". Pēc spēles Totenhemas boss Žuzē Morinju gan izcēla kādu negaidītu varoni.

"Hotspurs" šajā spēlē pamanījās nonākt iedzinējos pat ar diviem vārtiem. Bet divreiz izcēlās komandas līderis Harijs Keins, pa vārtu guvumam pievienoja Seržs Aurjē un Deli Ali. Komandas galvenais treneris Žuzē Morinju gan pēc spēles izcēla tieši vietējā bumbu puiša ietekmi uz spēli.

Pagrieziens spēlē notika otrā puslaika sākumā, kad "Hotspurs" bija zaudētājos ar rezultātu 1:2. "Olympiacos" futbolisti izsita bumbu ārpus laukuma un vēl nebija sagrupējušies spēles turpināšanai. Minētais spēles asistents to redzēja un nekavējoties padeva bumbu Aurjē, kurš to zibenīgi ievadīja spēlē, izvirzot lieliskā pozīcijā Lukašu Mouru, kurš, savukārt, rezultatīvi asistēja Keinam.

"Man patīk inteliģenti bumbu puikas. Arī es tāds bērnībā biju. Viņš lasa un saprot spēli, līdz ar to, viņš bija spējīgs reāli palīdzēt komandai," pēc spēles komentārus sniedza Morinju.

Video: Morinju reakcija pēc "Hotspurs" otrā vārtu guvuma spēlē pret "Olympiacos"

"Viņš šeit nav tikai, lai dzīvotu mirklī un priecātos par spožajām gaismām. Viņš dzīvo ar šo spēli," turpināja Morinju, kurš pēc vārtu guvuma devās pateikties sāna līniju varonim. "Pēc spēles gribēju viņu pasaukt uz ģērbtuvēm, lai viņš uzvaru varētu svinēt kopā ar komandu, bet viņš jau bija nozudis."

"Hotspurs" ar piecās spēlēs izcīnītiem 10 punktiem ieņem otro vietu Čempionu līgas B grupā. Totehnemas futbolisti ir kvalificējušies nākamai kārtai kā grupas otrā labākā komanda, jo grupu turnīrā ir atlikusi tikai viena kārta un Minhenes "Bayern" ar 15 punktiem vairs nav sasniedzami, bet trešajā vietā esošā "Crvena Zvezda" ar trim punktiem arī varis nevar apdraudēt angļu pozīcijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu