Madara Botmane atklāj, kā jutusies par vīra Regnāra Vaivara publiskajiem spontānā aborta meliem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2016. gadā režisors Regnārs Vaivars, lai reklamētu savu jauno izrādi "Divas māsas un draudzene" publiski paziņoja, ka viņa viņa sieva, aktrise un tērpu māksliniece Madara Botmane piedzīvojusi spontāno abortu. Tie bija meli, un tagad aktrise atklāja, kā par tiem jutusies. 

Izdevumam "Ieva" Bomtane pastāstīja, ka ar vīru strīdas ļoti reti. "Sevišķi pēdējā laikā, superreti. Pa šiem gadiem tā noticis pāris reižu, bet mēs esam kopā desmit gadu. Mums tas notiek iekšēji, caur klusēšanu, kas gan nav labākā forma, kā dusmoties, bet tā tas notiek. Ar saplēstu šķīvi tā enerģija vismaz atbrīvojas."

Par nelaimi, ko izdomājis viņas vīrs, Botmane nepavisam nebija sajūsmā. 

"Pirmkārt, nekāda aborta nebija. To es Regnāram pārmetu un neatbalstu šādas provokācijas. Es saprotu, ka viņam bija interesanti vārda tiešā nozīmē pad..sties ar presi, viņam bija jautri, bet arī es tur biju iesaistīta. Un tas nav forši. Bet māksla bieži vien ir klusēt un ignorēt. Tā ir lieta, ko es joprojām mācos un līdz zināmam līmenim jau esmu iemācījusies. Šis bija viens no tiem periodiem, kad, lai gan visapkārt ir čivčivčiv, kas, protams, trāpa ļoti, bija jāspēj neielaist to pārāk dziļi. Bet spontānā aborta man nav bijis. Tā bija Regnāra spēle ar presi," paskaidroja aktrise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Botmane (@madarabotmane) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu