VIDEO ⟩ Iepriekšējo "Ērkšķu" sezonu zvaigznes lemj šova dalībnieču likteņus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šoreiz to, kura no STV Pirmā! sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz..." dalībniecēm dosies mājup, lēma nevis žūrija, bet gan iepriekšējo sezonu projekta dalībnieces, kuras bija ieradušās pie dāmām viesos Jēkabpilī. Pēc kopīgi pavadītām nodarbībām un pat aktīvas darbošanās uz vienas skatuves teātra izrādē, projekta veterānēm bija izveidojies savs viedoklis par jaunajām kolēģēm. 

Ne bez spraigām diskusijām, meitenes lēma, ka projektu jāpamet Lāsmai – piecu bērnu mātei, kura zaudējusi aprūpes tiesības pār savām atvasēm un cīnās ar atkarību no alkohola.

Lāsma arī pati atzina, ka ir gatava doties mājup un ir apņēmības pilna dzīvot citādāk nekā radusi iepriekš un noteikti centīsies atjaunot attiecības ar meitu. Savukārt pārējām dalībniecēm Lāsma vēlēja izdošanos un to, lai uzvar labākā! “Manas sajūtas ir pozitīvas. Esmu ieguvusi šajā projektā to, ko man vajadzēja jau agrāk saprast. Bet nu acīmredzot vajadzēja satikt līdzīgus cilvēkus, ar līdzīgu domāšanu un līdzīgām problēmām," pirms došanās mājup sacīja Lāsma.

Dalību projektā turpina abas Lailas, tetovētā Olga, kā arī Andželika. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu