Ceturtdienas horoskops: 28. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 28. novembrim. 

AUNS Tava rīcība būs cieši jo cieši saistīta ar noskaņojuma svārstībām. Tevis pausto nepatiku, tūlīt spēs sajust arī līdzcilvēki. Lai veicinātu iekšējo līdzsvaru, centies izrunāties ar kādu uzticamu cilvēku.

VĒRSIS Lai arī strādāsi, galvu nepacēlis, šķitīs, ka enerģija tikai pieaug. Nelaid garām izdevības iesaistīties jaunos projektos! Nekautrējies paslavēt sevi un pēc iespējas mēģini paplašināt kontaktu loku.

DVĪŅI Kādreiz, ne līdz galam atrisinātas darba lietas, tieši šobrīd var radīt negaidītas problēmas. Zvaigznes iesaka pārcelt nopietnas pārrunas uz citu dienu un būt dubultā piesardzīgam juridiskajos jautājumos!

VĒZIS Būsi neikdienišķi aktīvs, enerģisks. Nekautrēsies norādīt uz citu kļūdām, taču vienlaikus, dosi vērtīgus padomus, kā visu vērst par labu. Atbilstošs mirklis jaunu projektu uzsākšanai, lietišķa rakstura pārrunām.

LAUVA Sasparojies, jo tavā priekšā būs saspringts darba cēliens. Lai gan pienākumu būs cik tik uziet, tu patiesi veiksmīgi ar tiem tiksi galā! Šobrīd paveiktais var būt kā labs pamats turpmākajam karjeras kāpumam.

JAUNAVA Lēniem, bet pārliecinošiem solīšiem virzīsies tuvāk savam lielajam mērķim. Nepieņem izšķirošus lēmumus, informācijas vai zināšanu trūkuma apstākļos! Vairāk ieklausies savā priekšnojautā.

SVARI Nebūs nekāds brīnums, ja pie tevis apkārtējie meklēs padomu un palīdzību, būsi viņiem kā sava veida uzticamības persona, paraugs kuram līdzināties. Rūpīgāk pārdomā savus šā brīža pirkumus!

SKORPIONS Atklātībā var nākt, kāda Skorpiona rūpīgi slēptās dienesta romantiskās attiecības. Neskatoties uz troksni, kāds tiks sacelts, tu lieliski spēsi noregulēt situāciju, mazināt iespējamās sekas.

STRĒLNIEKS Diena var būt samērā saspringta, nemierīga, arī dvēseles stāvoklis - svārstīgs un pašam grūti izprotams. Iespējams, tu sevī glabāsi kādu noslēpumu un tas nospiedīs sirdsmieru.

MEŽĀZIS Satikšanās ar seno dienu draugu, uzjundīs spēcīgas emocijas, atsauks atmiņā spožus mirkļus. Darba lietās būsi nosvērts un atbildīgs, tev droši varēs uzticēt pašus atbildīgākos pienākumus.

ŪDENSVĪRS Tev var parādīties jaunas profesionālās izaugsmes iespējas. Ja strādā kāda vadībā, būs grūtāk realizēt radušās idejas, bet ja neesi neviena pakļautībā, lēmumus pieņem pats, tev viss izdosies!

ZIVIS Palielinoties darba apjomam, diemžēl palielināsies arī emocionālā spriedze, kas savukārt var izraisīt zināmus veselības sarežģījumus. Lai mazinātu iespējamās sekas, pievērsies meditācijai, pirts procedūrām!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu