Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Sieviete, kas nekad neiebilst." Vīrietis, kurš par savu mūža mīlestību uzskata gumijas lelli (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fizioterapeits Masajuki Ozaki ar savu "mīlas lelli" viesnīcā.
Fizioterapeits Masajuki Ozaki ar savu "mīlas lelli" viesnīcā. Foto: AFP / Scanpix

Attiecības un laulība var būt diezgan sarežģītas un darbietilpīgas cilvēka dzīves sfēra. Kāda gan būtu dzīve ar partneri, kurš nekad neuzsāk konfliktu un nav spējīgs kādu pamest? To uz savas ādas pārbaudījis japānis Masajuki Ozaki, kurš pēc šķiršanās sācis romānu ar gumijas lelli. Viņš ir pārliecināts, ka tā ir viņa mūža mīlestība, vēsta "New York Post".

Savu izredzēto gumijoto draudzeni viņš ir nosaucis par Maju. Japāņu fizioterapeits un lelle dzīvo vienā mājā ar viņa bijušo sievu un meitu.

Foto: AFP / Scanpix

Viņš ar savu draudzeni-lelli dodas uz randiņiem, vadā viņu invalīdu krēslā, sapoš viņu ar spilgtām parūkām, pieticīgu apģērbu un rotaslietām.

Foto: AFP / Scanpix

Japānis apgalvo, ka sievietes ir aukstas un neapmierinātas. Vīrieši vēlas, lai viņus klausītu bez ierunām, un lelle ar to - bez ierunām - tiek galā.

Foto: AFP/Scanpix

Ļaužu ar līdzīgu gaumi Japānā kļūst aizvien vairāk, un tas noved pie dzimstības samazināšanās valstī.

Katru dienu Japānā tiek notirgotas apmēram 2000 seksa lelles, kas maksā apmēram 6000 dolāru.

Foto: AFP/Scanpix

Tām ir nomaināma galva, pirksti, kas kustas, un reāla izskata dzimumorgāni. Lelles esot īpaši populāras invalīdu, atraitņu un fetišistu vidū.

Foto: AFP/Scanpix

Cits japānis - 62 gadus vecais Sendži Nakadžima pat ir ievietojis rāmī un piekāris pie sienas savas gumijotās draudzenes fotogrāfiju, ņem lelli līdzi uz kūrortu sērfot un pat uz kalnu kūrortu slēpot. Viņš ir pārliecināts, ka ir atradis īstu mīlestību un lelli nekad nespēs krāpt ar kādu citu.

Foto:  AFP/Scanpix

Leļļu ražotāji ir pārliecināti, ka produkta popularitāte tikai augs. Tādēļ tiek strādāts pie leļļu uzlabošanas. Nākotnes modeļi spēšot runāt, smieties, simulēt orgasmu un pat atcerēties cilvēka dzimšanas dienas datumu.

Foto:  AFP/Scanpix
Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu