Piektdienas horoskops: 29. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 29. novembrim. 

AUNS Pulcēsi ap sevi aizvien jaunus domubiedrus. Pratīsi atvēlēt laiku tieši tam, ko visvairāk kāro tava sirds, par ko apkārtējie var izjust baltu skaudību. Tu šobrīd lieliski sapratīsies ar pretējo dzimumu.

VĒRSIS Šobrīd, kādam Vērša zīmes pārstāvim var nākties strādāt pie paša iepriekš pieļauto kļūdu novēršanas. Lieki piebilst, ka esošā situācija tevī viesīs manāmu neapmierinātību. Atturies no alkohola lietošanas.

DVĪŅI Vari kārtot finanšu jautājumus, doties uz valsts iestādēm, risināt ar mantojumiem saistītus jautājumus. Ikdienas gaitās būsi apķērīgs un veikli pielāgosies situācijai. Nekautrējies ļaut lielāku vaļu fantāzijai.

VĒZIS Visi satraukumi tev šobrīd ies burtiski vai secen. Arī sabiedriskā dzīve nebūs tik vētraina kā iepriekš. Izmanto atelpas brīdi, lai sakārtotu personīgo dzīvi, stabilizētu attiecības ar mīļoto cilvēku.

LAUVA Zvaigznes silti iesaka atturēties no lieka riska, neiesaistīties avantūristiskos pasākumos un rūpīgāk sekot līdzi sava darba kvalitātei. Šodien diemžēl nav izslēgti juridiska rakstura sarežģījumi.

JAUNAVA Darba jautājumos būsi nepārprotams lietpratējs un priekšniecība nežēlos uzslavas. Vakarā vilinoša var šķist saviesīgā dzīve. Neformālā gaisotnē, var izdoties izveidot jaunus lietišķos kontaktus.

SVARI Jutīsi nepārprotamu darbaspēju pieplūdumu, kamdēļ izmantosi visas iespējas un enerģiski iesaistīsieties apkārt notiekošajos procesos. Arī līdzcilvēkus pozitīvi ietekmēs tava apņēmība.

SKORPIONS Situācija darbā var izrādīties nedaudz nestabila. No savas puses maksimāli sakoncentrējies uzticētajiem pienākumiem un nejaucies citu nebūšanās. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam, viņš to ir pelnījis.

STRĒLNIEKS Strīdi ar augstākstāvošiem kolēģiem, priekšniecību var atstāt tālejošas sekas, tāpēc apvaldi savu saasināto taisnīguma izjūtu. Ja rodas kādas neskaidrības, risini tās pēc iespējas diplomātiskākā ceļā.

MEŽĀZIS Vislabprātāk strādāsi savā nodabā. Tavs šā brīža mērķis nebūs izvirzīties visiem priekšgalā, tu jutīsies gana komfortabli tur, kur jau esi. Ja nepieciešams, vari pievērsties mājokļa remonta darbiem.

ŪDENSVĪRS Kādam Ūdensvīram var paveikties finansiālajā sfērā. Papildus ienākumi ļaus īstenot samērā ambiciozu ieceri, kura sagādās gandarījumu ne tikai sev, bet arī pārējiem ģimenes locekļiem.

ZIVIS Tevis izvēlētā mēraukla var izrādīties ne gluži tā pareizākā, tāpēc esi vērīgāks pret uzticamu kolēģu padomiem, ieteikumiem. Šodien nevajadzētu kārtot finansiālus un juridiskus darījumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu