Rīgā, daudzdzīvokļu nama pirmajā stāvā, izcēlies ugunsgrēks. Aizdomas par ļaunprātīgu dedzināšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Rīgā, Krustpils ielā, kādas ģimenes dzīvoklī izcēlās ugunsgrēks, izpostot visu, ziņo LNT raidījums "Degpunktā". Vietējie iedzīvotāji pieļauj, ka tā ir bijusi ļaunprātīga dedzināšana.

Ironija vai nē, bet šis negadījums noticis tieši tajā laikā, kad visā Latvijā tika pārbaudītas trauksmes sirēnas. Vietējie iedzīvotāji no sākuma esot domājuši, ka lielais dūmu mākonis ir migla. Tikai pēc tam sapratuši, ka deg dzīvoklis, un nekavējoties pametuši mājas. 

Neilgā laikā notikuma vietā ieradās ugunsdzēsēji, valsts policija un ātrā neatliekamā palīdzība. Apskatot lietas apstākļus un uzklausot vietējos iedzīvotājus, policija saņēma informāciju par to, ka, iespējams, šī varētu būt ļaunprātīga dedzināšana. Vairāki apkārtnē esošie kaimiņi esot pārliecināti, ka notikušais nav nejaušība. 

Kāds no vietējiem iedzīvotājiem, neilgi pirms ugunsgrēka, esot dzirdējis skaļu vārdu apmaiņu netālu no notikuma vietas. Savukārt kāds cits kaimiņš esot pamanījis aizdomīgu vīrieti staigājam gar cietušā dzīvokļa logiem. 

Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu un ir nozīmējusi vairākas ekspertīzes. To, vai dzīvoklis tiešām ir izpostīts tīšām noskaidros izmeklēšanā. 

Noskaties sižetu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu