Foto ⟩ Lady Gaga pārdod savu grezno sešstāvu māju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix/StreetEasy

No slavenībām Lēdija Gāga viennozīmigi ir dāma ar izteikti spilgtu ārieni, neparastu stila izjūtu un fenomenālu balsi. Kas attiecas uz dīvas mājokli - kaut arī šī sieviete mīl izpausties ar savu ārieni, sava mājokļa dizainu Gāga ieturējusi piezemētā stilā. Nu popzvaigznes mājoklis ir nonācis pārdošanā, ziņo portāls "Forbes". 

Iespaidīgā privātmāja, kas atrodas ASV metropoles Ņujorkas centrā - Manhetenā. Ēka ir 1020 kvadrātmetrus plaša un sastāv no sešiem stāviem, kuros izvietotas piecas guļamistabas, 12 vannasistabas, peldbaseins, spa un vīna pagrabs. Šīs mājas tirgus cena ir teju 18 miljoni ASV dolāru. 

Foto: StreetEasy

Lēdijas Gāgas nams ir celts 1920. gadā, taču samērā nesen tas ir pilnībā renovēts, protams, pēc pašas popzvaigznes ieskatiem. Vienīgā persona, kas šeit dzīvojusi pēc renovācijas ir pati dziedātāja. Lai gan pats mājas interjers ir veidots tipiskā modernisma manierē, tomēr dažviet te varēs manīt dziedātājas raksturīgās ekstravagances iezīmes.

Foto: StreetEasy

Dažās telpās pēc Gāgas pieprasījuma ir radītas stikla sienas, apsildāmas marmora grīdas, itāļu durvis ar Swarovski kristālu rokturiem. Tāpat ēkā ir atsevišķa privātā garāža diviem auto, kas ir "ieceļama" dzīvojamajās telpās - mājā automašīnu ieved īpašs lifts, kas transporta līdzekli no garāžas paceļ uz otro stāvu. Lifts apstājas stiklotā telpā, kas ļaus mājiniekiem apbrīnot savu automašīnu pat viesistabā.  

Foto: StreetEasy

Gāga mājas interjeram nav taupījusi naudu - mājas "sirds" - virtuve ir iekārtota ar īpaši dārgiem materiāliem un iekārtām. Te ir iebūvēta ārkārtīgi dārga virtuves tehnika, marmora virtuves iekārta no Yves Saint Laurent, bet pašu virtuvi no viesistabas nošķir dārgs kamīns. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu