Darba zaudēšana "pirdienu kulta" dēļ. Vīrietis ASV pusgada garumā raida, kā palaiž vēdera gāzes (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/paulflart

ASV Floridas štatā kāds vīrietis atlaists no darba par to, ka pusgadu no vietas palaidis gāzes un pārraidījis šo procesu tiešraidēs, kad atradies darbā. Uzņēmuma apsarga "purkšķu tiešraides" ātri ieguva plašu popularitāti sociālajos tīklos, ziņo medijs "Vice". 

Pirmo savu video Dags, vai kā viņu tagad ir iesaukusi "interneta pasaule" Pauls Flarts (Paul Flart - Fart no angļu valodas), 2018. gada 25. martā publicēja savu pirmo vēdera gāžu video. 

Viņš neslēpj, ka strādājis kādā slimnīcā par apsargu. Kādu dienu, garlaikojoties darbā, Pauls izdomāja nofilmēt kā viņš palaiž gāzi. Tā viņam izdevās tik labi, ka nākošajā dienā viņš to atkārtoja. 

Pēc otrā video, Dags ar saviem veikumiem padalījās savā draugu kopējā sarakstē. Viņš bija pārsteigts kādu atsaucību izraisīja šie video. Draugi viņam ieteica turpināt. Viņi visi saskatīja šajos video lielu potenciālu.

"Pasaulei vajag šo redzēt," teicis Daga draugs. 

Pirmais Paula Flarta video "Instagram".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paul Flart is born.

A post shared by Paul Flart (@paulflart) on

Ņēmis vērā draugu ieteikumus, Dags izveidoja "Instagram" profilu un sāka katru dienu publicēt pa vienam video. Viņš stāsta kā viņa konts izauga no 500 sekotājiem līdz 5000 pāris stundās. Tā tas turpinājās četrus ar pusi mēnešus līdz vienu dienu viņš saņēma zvanu no sava priekšnieka. 

Priekšnieks bijis neizpratnē par Daga īpatnējo nodarbošanos darba laikā. Viņš bija uzzinājis par šiem "Instagram" video un lika Dagam nojaust, ka viņš tiks atlaists. 

Pauls Flarts paziņoja saviem draugiem šo faktu, ka viņš ļoti iespējams nākošajā darba dienā tiks atlaists. Saliekot galvas kopā, draugi ātri nonāca pie radoša risinājuma un turpinājuma Paula Flarta "Instagram" profilam. 

Viņi izdomāja, ka Dagam atlaišana jānofilmē tiešraidē. Draugi viņam ieteica, ka obligāti viens ir "jāpalaiž" tieši tajā brīdī, kad priekšnieks pasaka "tu esi atlaists". Dags atbildējis, ka viņš nezinot vai uz to būšot spējīgs, bet kopumā ideju atbalstīja. 

Kad bija pienākusi liktenīgā diena, Dags, tuvojoties sava darba autostāvvietai, redzēja, ka priekšnieks jau viņu gaida. Tajā brīdī viņš sāka filmēt tiešraidi un noveda to līdz pašam galam, kad priekšnieks viņu atlaida. Priekšnieks bija ļoti neapmierināts ar faktu, ka šie trīs sekunžu video ir aizņēmuši Daga darba laiku un pieprasīja, lai Dags beidz filmēt. Dags atteicās un viņam sanāca unikāls video. 

Dags medijam "Vice" stāsta, ka ap viņu ir izveidojies tāds kā "pirdienu kults". Uz jautājumu vai viņš lepojas ar šo kultu, viņš atbild, ka "drīzāk nē, nekā jā". 

Vīrietis pēc šī interneta slavas mirkļa mēģināja pieteikties vairākos darbos kā apsargs, bet neviena kompānija viņam tā arī neatbildēja. 

Dags uzreiz plinti krūmos nemeta un izdomāja, ka šis viņa radītais "Instagram" konts ir jāattīsta. Šobrīd viņš nodarbojas ar video spēļu tiešraidēm, kurās viņš ik pa laikam palaiž kādu gāzi. Ja medija "Vice" video Dags stāsta, ka viņš bija šokā par to, ka pāris stundu laikā viņa "Instagram" konts sasniedza 5000 sekotāju, tad šobrīd viņa kontam seko nedaudz vairāk kā 100 000 cilvēku. Viņš vēljoprojām publicē īsus video ar saviem pirdieniem, un izskatās, ka nodarbojas ar to, kas viņam visvairāk patīk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shit I think Chewbacca is in trouble! #paulflart #fart #flartarmy #passgassnotjudgement

A post shared by Paul Flart (@paulflart) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu