Nav skaidrības par Porziņģa dalību nākamajā spēlē pret Fīniksas "Suns"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Neliela labā ceļgala savainojuma dēļ pagaidām nav zināms vai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas "Mavericks" zvaigzne Kristaps Porziņģis piedalīsies nākamajā spēlē, kas paredzēta pret Fīniksas "Suns".

(Plkst. 21.30 papildināts viss teksts.)

Kā vēstīja klubam tuvu stāvošais sporta apskatnieks Breds Taunzends, Porziņģis trešdien izlaida treniņu, jo sajutis sāpes ceļgalā. Pie šī paša ieraksta savā "Twitter" kontā apskatnieks arī norādīja, ka vienības galvenais treneris Riks Kārlails, šo veselības likstu nodēvējis par nenozīmīgu.

Tikmēr ceturtdienas vakarā Taunsenda publicētajā ierakstā redzams NBA savainoto spēlētāju saraksts, kurā Porziņģa statuss atzīmēts ar "iespējams". Situācija nav mainījusies arī piektdienas rītā.

"Kā saka Kārlails, Porziņģis (ceļgals) un Finiks-Smits (labās rokas pirksts) joprojām zem jautājuma zīmes. Porziņģis pats saka, ka viss ir kārtībā un noteikti ir gatavs spēlēt," septiņas stundas pirms spēles raksta Taunsends.

Dalasas komanda piektdien tiksies ar "Suns", bet divas dienas vēlāk paredzēts duelis ar spēcīgo Losandželosas "Lakers".

Porziņģis šajā sezonā laukumā bijis 16 spēlēs, kurās vidēji nospēlējis 31 minūti, guvis 18,3 punktus, izcīnījis 9,2 atlēkušās bumbas un bloķējis 2,1 metienu.

"Mavericks" ar 11 panākumiem 17 spēlēs atrodas Rietumu konferences piektajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu