Uģis Kuģis mācās pozēt kā "Instagram" blogeri (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ceļojumu šovā “Četri uz koferiem” kas ik sestdienu skatāms 360TV un youtube kanālā “Brīvdienas TV”, jaunākajā sērijā aizraujošā dēkā uz Turciju kopā ar Kašeru un Samantu Tīnu devusies influencere Sindija Bokāne, kā arī populārais krišnaīts un vēdiskais filosofs Uģis Kuģis.

Turcijā draugi ne tikai baudījuši gardo turku virtuvi, iespaidīgo Stambulas panorāmu, bet arī palīdzējuši Samantai Tīnai tikt galā ar kādu nelāgu traumu. Vērīgākajiem skatītājiem noteikti nav palicis nepamanīts fakts, ka ik šova sēriju ceļotāji īpaši aktīvi pievēršas sevis un viens otra fotografēšanai, rūpējoties par to, lai par viņu piedzīvojumiem uzzinātu arī sekotāji sociālajos tīklos.

To ievērojis arī Uģis Kuģis, kurš neslēpj pārsteigumu par to, cik veiksmīgi jauniepazītie kolēģi atrod īstos kadrus un rakursus. Tāpat vēdu pārzinātājs atklāj, ka no sirds apbrīnojot tos, kas mērķtiecīgi strādā, lai sociālajos medijos uzrunātu pēc iespējas vairāk sekotāju.

Tomēr, kā izrādās, šī aizraušanās var kļūt “lipīga” un pēc pirmās kopīgi pavadītās dienas ar sociālo mediju ekspertiem, arī Uģis Kuģis ir gatavs apgūt izcilas bildes uzņemšanas iemaņas – gan savelkot lūpas tūtiņā, gan skatienu virzot garām kamerai. “Mēs mācāmies no Uģa, bet Uģis mācās no mums. Uģim bija i lūpiņas, i pareizās žestikulācija, i pareizais acu skatiens,” par ceļabiedra iemaņām joko Kašers,

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu