"Man ir grūti parūpēties pat par suņiem." F-1 zvaigzne Hamiltons sūdzas par laika trūkumu attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Profesionālais sports prasa daudz upuru. Iespējams, lielākais no tiem ir sportistu brīvais laiks un privātā dzīve. Sarunā ar "The Sun" seškārtējais F-1 čempions Luiss Hamiltons atklāja, ka viņam ir ļoti grūti atrast laiku privātās dzīves veidošanai.

Šajā trešdienā cita F-1 zvaigzne, vācietis Sebastians Fetels kļuva par tēvu savam, jau trešajam bērnam. Tajā pašā laikā, par laulības šķiršanu sporta dēļ nesen paziņoja somu F-1 pilots Valteri Botass.

Hamiltons minēja, ka saprot iemeslus, kāpēc amata brāļa laulība neizdevās. Arī viņš pats pēc septiņu gadu kopā būšanas 2015. gadā nolēma pārtraukt attiecības ar slaveno dziedātāju Nikolu Šērzingeri. "Es saprotu, kāpēc Valteri laulība izjuka. Tā ir problēma, ar ko sportā saskaras gan vīrieši, gan sievietes. Mums tik bieži ir dažādi pārlidojumi un pārbraucieni, kas paprasa neiedomājami daudz laika."

Hamiltons izteicās arī par jau trešā bērna ienākšanu Fetela dzīvē. "Bērni šobrīd nav manos plānos. Apsveicu Sebastianu. Viņš ir lielisks tēvs. Bet, kā jau minēju, es par bērniem nevaru domāt. Man ir grūti parūpēties pat par suņiem. Cenšos būt arī labs onkulis, tāpēc, pagaidām, manas rokas ir sasietas."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coconut❤️

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

"Katram situācija ir citādāka, bet, kopumā, sportistu problēmas ir līdzīgs. Ir sarežģīti atrast pareizo balansu starp uzvarām un ģimenes dzīvi. Dažiem tas izdodas, paskatieties, piemēram uz Sebastianu. Ir daudzi sportisti, kas dzīvo laimīgas ģimenes dzīves. Man, personīgi, tas sagādā lielas grūtības, " atzinās Hamiltons.

Britu F-1 pilots ir sabiedrībā ir parādījies kopā arī ar tādām slavenībām kā Rita Ora vai Kendala Dženera, bet ilglaicīgas attiecības pēc šķiršanās ar Šērzingeri sportistam tā arī nav izdevies izveidot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu