Sporta pasākumu "Kiss Cam" jeb skūpstu kamera. Kas tā ir un kā tajā nokļūt?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Kiss Cam"
"Kiss Cam" Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Bieži vien sporta pasākumos var sastapties ar tādu parādību kā "Kiss Cam" jeb skūpstu kameru. Kas tā ir un kā var nonākt tās objektīvā?

"Kiss Cam" ir lielisks veids kā sporta spēļu pārtraukuma laikā izklaidēt publiku. Tiek atrasts kāds pāris un viņi tiek attēloti uz lielā arēnas "kuba". "Kiss Cam" noteikumi paredz, ka "kubā" redzamajiem cilvēkiem ir vienam otru jānoskūpsta.

"Kiss Cam" objektīvā nereti ir iekļuvušas arī dažādas slavenības. Uz "kuba" skūpsta kameras laikā ir parādījušies tādi slaveni personāži kā Baraks Obama un Mišela Obama, Džastins Bībers un Selēna Gomeza, Mila Kunisa un Eštons Kečers, Deivids un Viktorija Bekhemi, Kamerūna Diaza un viņas vīrs Bendžijs Medens, kā arī daudzi citi.

Reiz par šīs izklaides upuri kļuva arī leģendārais bokseris "Dzelzs" Maiks Taisons.

Video: Maiks Taisons "Kiss Cam" objektīvā

Tiesa, objektīvā nokļuvušie ne vienmēr piekrīt darīt to, kas no viņiem tiek prasīts. Piemēram, 17. novembrī spēlē starp Toronto "Maple Leafs" un Pitsburgas "Penguins", kāda meitene gribēja nofotogrāfēties ar blakus sēdošo "Maple Leafs" fanu.

Jaunais fans bija ļoti sašutis par spēli, kurā viņa komanda jau bija nonākusi bezcerīgos zaudētājos, bet piekrita bildei un pat pasmaidīja, tiesa, līdz ko, meitenes kamera bija nolaista, puisis atkal kļuva neapmierināts.

Citā reizē kāds slovāku hokeja fans starp skūpstīšanos ar draudzeni un alus glāzes iztukšošanu izvēlējās otro.

NBA spēlē star Atlantas "Hawks" un Bostonas "Celtics" slavenā kamera noķēra kādu meiteni, kura ļoti cītīgi ieturēja maltīti, katrā rokā turēdama pa picas šķēlei. Sociālo tīklu lietotāji jokoja, ka vēlētos saņemt tādu pašu mīlestību, kādu šī meitene velta savām picas šķēlēm.

Video: "Pizzagirl" skūpstu kameras objektīvā

Citā "Hawks" spēlē skūpstu kamera atkal bija nomedījusi kādu pāri, bet puisis atteicās atteicās noskūpstīt savu draudzeni un arī labprātāk pievērsās alum. Meitene neapjuka un noskūpstīja blakus sēdošo puisi. Var tikai spekulēt, kāda bija pāra saruna mājās...

Video: Meitene, nonākot "Kiss Cam" noskūpsta svešinieku

Līdzīgs atgadījums bija arī kādā Ņujorkas "Knicks" spēlē, kad puisis nolēma ignorēt savu draudzeni, bet viņa iespēju izpausties skūpstu kamerā nebija gatava laist garām...

Video: Sieviete noskūpsta blakus sēdošo vīrieti

Kāds fans šīs dažas sekundes slavas bija nolēmis izmantot, lai bildinātu savu draudzeni, bet tas neizdevās, jo blakus sēdētājs topošo vīru gribēja apsveikt, pagrūstot viņu. Rezultātā gredzens izkrita no bildinātāja rokām, potenciālās līgavas plauksta lidoja blakus sēdētāja sejas virzienā un mirklis bija izjaukts...

Video: Neizdevies bildinājums skūpstu kamerā

Bet kā gan nokļūt "Kiss Cam" objektīvā? Lūk, daži padomi.

Pirmkārt, ir nepieciešams valkāt mājinieku kluba atribūtiku - krekls, cepure vai šalle ar kluba simboliku.

Otrkārt, jo krāšņāka un neierastāka ir jūsu uzvedība, jo lielāka iespēja nonākt skūpstu kameras redzes lokā.

Un, treškārt, jāļauj operatoram noprast, ka jūs un blakus sēdošā persona tik tiešām esat pāris. Līdz ar to, ir ieteicams reizi pa reizei savu partneri apskaut vai sadoties ar viņu rokās.

Kas to lai zina, varbūt nākošajā spēlē, ko apmeklēsiet, tieši jūs kļūsiet par "Kiss Cam" zvaigzni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu