Merzļikins savu pirmo uzvaru NHL neizcīna arī spēlē pret "Islanders"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē zaudējumu ar Elvi Merzļikinu vārtos piedzīvoja Kolumbusas "Blue Jackets", kas piekāpās Ņujorkas "Islanders" hokejistiem

"Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 0:2 (0:1, 0:1, 0:0) piekāpās Ņujorkas "Islanders".

Latviešu vārtsargs uz ledus pavadīja 56 minūtes un 37 sekundes (spēles beigās Kolumbusas klubs spēlēja ar sešiem laukuma spēlētājiem. Merzļikins atvairīja 25 no 27 (92,6%) pretinieku metieniem. 

Abas ripas latviešu vārtsargs zaudēja pēc tam, kad Kolumbusas hokejisti "iekrita" pretuzbrukumā. Pirmo reizi latvieti ņujorkieši pārspēja, izejot trijatā pret diviem aizsargiem, savukārt, otro reizi Merzļikinam nācās ripu ķeksēt ārā no tīkla pēc Metjū Barzala izgājiena vienatnē pret vārtsargu.

Video: "Blue Jackets" - "Islanders" spēles spilgtākie momenti

Uzvarētāju labā ar vārtu guvumiem izcēlās Anderss Lī un Metjū Barzals.

"Blue Jackets" šajā sezonā 26 spēlēs ir izcīnījusi tikpat punktu, kas ļauj viņiem ierindoties vien 13. vietā Austrumu konferencē. Savukārt "Islanders" ar 24 spēlēs iekrātiem 36 punktiem tajā pašā konferencē ir trešajā vietā.

Merzļikins šosezon NHL ir piedalījies septiņās spēlēs. Latviešu vārtsargs vidēji spēlē ir zaudējis 3,34 ripas, atvairot 89.5% pretinieku metienu.

Nākošo spēli "Blue Jackets" aizvadīs naktī uz trešdienu, kad Kolumbusā viesosies Arizonas "Coyotes" hokejisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu