Pirmdienas horoskops: 2. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 2. decembrim. 

AUNS Diena kā radīta, lai kārtotu lietišķus jautājumus, prezentētu plašākai auditorijai savas nākotnes ieceres. Tu pratīsi rast īstos vārdus, lai uzrunātu cilvēkus, gūtu atsaucību no viņu puses.

VĒRSIS Jauna nedēļa sāksies ar jauniem pārbaudījumiem, izaicinājumiem. Taču tev pietiks gan apņēmības, gan spēka, lai ar visu sekmīgi tiktu galā. Saskarsmē ar mājiniekiem valdīs patīkama sapratne.

DVĪŅI Tev būs lieliska iespēja apliecināt savas oratora dotības. Veiksme vairāk smaidīs tiem Dvīņu zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar tirdzniecības, žurnālistikas un tūrisma jomu.

VĒZIS Sekmēsies individuāls darbs. Šodien paveiktās lietas var atstāt jūtamu ietekmi uz turpmāko karjeras attīstību. Saskarsmē ar kolēģiem būsi nedaudz noslēgts, taču tai pašā laikā draudzīgs, pretimnākošs.

LAUVA Liela nozīme panākumos būs saskanīgām attiecībām ar līdzgaitniekiem. Centies atturēties no apkārtējo pamācīšanas, esi pēc iespējas diplomātiskāks. Mājas dzīvē iespējami patīkami pārsteigumi.

JAUNAVA Tev padomā būs saimniecisku lietu kārtošana. Nav izslēgts, radīsies papildu peļņas iespējas. Sākot jaunus darbus, iedves sev lielāku pašpārliecinātību, nebaidies uzņemties papildu atbildību.

SVARI It visā būsi akurāts, pedantisks. Mācēsi atrast kopīgu valodu ar visiem. Nedēļas sākums vairāk piemērots ikdienišķu pienākumu veikšanai. Attiecībās ar otro pusīti var rasties nelieli saspīlējumi.

SKORPIONS Skaidri zināsi, ko vēlies un kā cerēto panākt. Lai plānotie darbi ritētu uz priekšu bez aizķeršanās, centies būt elastīgāks, vairāk pielāgoties mainīgajiem apstākļiem. Ir vērts ieklausīties savā intuīcijā.

STRĒLNIEKS Iespējams, esošie pienākumi tev liksies pārlieku garlaicīgi, neinteresanti, taču nāksies vien piespiest sevi paveikt nepieciešamo. Patīkamu atslodzi pēc darba sniegs radošas aktivitātes.

MEŽĀZIS Būsi izplānojis darbus vai visai nedēļai, tagad tik atliks pamazām tos paveikt. Dienas pirmajā pusē vari apmeklēt valsts iestādes, tikties ar sadarbības partneriem. Pēcpusdienā aktualizēsies mājas lietas.

ŪDENSVĪRS Ar azartu metīsies iekšā darbos. Jo īpaši tas būs jūtams, ja tavs darbs saistīts ar IT jomu, finansēm vai nekustamo īpašumu. Tu labi sapratīsies ar apkārtējiem. Mājās būsi jautrs un dzīvespriecīgs.

ZIVIS Nedēļa iesāksies uz rosīgas, enerģiskas nots. Nav izslēgts, tu būsi uzņēmies jaunus pienākumus, kuri nu prasīs maksimālu koncentrēšanos un atbildības izjūtu. Dienas izskaņā jutīsies patiesi noskrējies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu