Otrdienas horoskops: 3. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 3. decembrim. 

AUNS Rīta stundās centies būt nedaudz lēnīgāks, nesaki visu, kas ienāk prātā, jo tā negribot vari aizskart līdzcilvēku jūtas, pašcieņu. Pēcpusdiena būs kā radīta, lai pievērstos visa veida radošajām aktivitātēm.

VĒRSIS Diemžēl var saasināties hroniska rakstura kaites, nervu sistēma kļūt jūtīgāka nekā ierasts. Ja iespējams, dienu pavadi mierīgās noskaņās, atturies no smagām pārrunām, nopietnu attiecību jautājumu skaidrošanas.

DVĪŅI Tevi burtiski kaitinās cilvēki ar konservatīvu dzīves uztveri. Tomēr atklāti paust savu nepatiku nevajadzētu, tā nostādīsi sevi neveiklā situācijā. Dienas izskaņā mīļotais var sagādāt patīkamu pārsteigumu.

VĒZIS Neļauj apkārtējiem sevi izrīkot, veido dzīvi tā, kā pats uzskati par vajadzīgu. Vēžiem amatpersonām stingri jāievēro likums, jo jebkura atkāpe no ierastās kārtības, var izraisīt nevēlamas sekas!

LAUVA Tu ātri pamanīsi un arīdzan apiesi visus zemūdens akmeņus, sveikā izkļūstot no sarežgītām ķibelēm. Nebūs brīnums, ja tavu apķērību ievēros, kāds ietekmīgs cilvēks, kura atbalsts nākotnē lieti noderēs.

JAUNAVA Būsi samērā neiecietīgs pret tiem, kuri nespēj veikt savu darbu kvalitatīvi, kuri izrāda slinkuma vai vieglprātības pazīmes. Šodien droši vari kārtot visa veida finansiālos jautājumus.

SVARI Darba nebūs īpaši daudz, tādēļ varēsi ātrāk beigt dienas gaitas, lai dotos pie ģimenes vai pievērstos savam vaļaspriekam. Nav vēlams eksperimentēt ar eksotiskiem ēdieniem, jo vari piedzīvot vēdergraizes.

SKORPIONS Tavi aizspriedumi vai bailes no pārmaiņām, var traucēt mājiniekiem pilnvērtīgi īstenot viņu nodomus. Ja būsi atvērtāks pret jauninājumiem, arī tava dzīve mainīsies uz labo pusi!

STRĒLNIEKS Labs laiks nākotnes plānošanai, vajadzīgo kontaktu veidošanai. Naudas lietās var parādīties nenoteiktība, tādēļ neveic nepārdomātus ieguldījumus. Atturies no visa veida avantūrām!

MEŽĀZIS Zvaigznes silti iesaka atturēties no līdzcilvēku pamācīšanas. Labāk velti laiku saviem ikdienas darbiem, pārliecinies, ka neesi palaidis garām, ko svarīgu. Atturies no lielāku pirkumu veikšanas.

ŪDENSVĪRS Ja netiksi galā ar dienas darbiem, nāksies tajos dalīties ar kolēģiem. Labāk dari kaut ko vienu un pamatīgu, nekā sadali savu uzmanību vairākos virzienos. Šodien vēlams atturēties no alkohola.

ZIVIS Labāk noņem rozā brilles un centies reālāk palūkoties uz apkārt notiekošo. Nepērc apšaubāmas izcelsmes preces, lielāku uzmanību pievērs pārtikas produktu kvalitātei, derīguma termiņam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu