Trešdienas horoskops: 4. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 4. decembrim. 

AUNS Nav izslēgti sarežģījumi ar veselību, tādēļ ieteicams ieklausīties savā organismā un nedarīt tam pāri! Veicot pārrunas ar priekšniecību, rūpīgāk pārdomā sevis teikto, nekļūsti pārlieku spontāns.

VĒRSIS Apkārtējie pratīs no tevis smelties gan radošo iedvesmu, gan darba sparu, bet tu, savukārt, gūsi gandarījumu no līdzcilvēku uzmanības. Dienas izskaņā vēlēsies pievērsties dzīves erotiskajai pusei.

DVĪŅI Iespējams, pats īsti nezināsi, ko vēlies, tādēļ lielāko dienas daļu pavadīsi apcerīgās, filozofiskās pārdomās. Apzinīgāk pildi savus pienākumus pret ģimeni, neuzkrauj mīļotajam visu ikdienas smagumu!

VĒZIS No tava šodienas veikuma, var būt atkarīgs, kāda projekta gala iznākums. Izvēlies komandas darbu, jo tas veicinās gan darba kvalitāti, gan arī ieekonomēs tavu dārgo laiku! Rūpīgāk ieklausies savās atvasītēs.

LAUVA Izvairies iesaistīties sarunās par sev neizprotamām, attālām tēmām. Esi uzmanīgāks, kārtojot juridiska satura jautājumus. Ja tev veicamas lietišķas tikšanās, tās labāk ieplānot dienas otrajā pusē!

JAUNAVA Apkārtējie tevi uztvers kā noslēpumainu un grūti izprotamu cilvēku, tikai paši tuvākie nojautīs, kas patiesi notiek tavā sirdī. Mīļotais cilvēks var patīkami pārsteigt tevi, jūtami uzlabot tavu noskaņojumu.

SVARI Ja tevi piemeklējusi, kāda fizioloģiska kaite, noteikti dodies pie ārsta, necenties nodarboties ar pašārstēšanos. Saskarsmē ar kolēģiem nevajadzētu aizrauties ar divdomīgiem jokiem, tie var kādu aizskart.

SKORPIONS Tev apkārt noteikošais, izraisīs nepatiku, tādēļ lai piesargās tas, kurš šodien pamaisīsies tevi patiesi nokaitināt. Svarīgi ne tikai kritiski raudzīties uz apkārtējiem, bet arī rūpīgāk vērtēt savu veikumu!

STRĒLNIEKS Apkārtējie neapšaubāmi respektēs tavu viedokli un vērsīsies pie tevis ne tikai lietišķos, bet arī privātos jautājumos. Nebūs nekāds brīnums, ja tu sev iegūsi jaunus domubiedrus.

MEŽĀZIS Zvaigznes iesaka dienu veltīt veselības profilakses pasākumiem. Ievēro mērenību ēšanā un palielini fizisko slodzi. Attiecībās ar mājiniekiem var parādīties nelielas domstarpības par naudas lietām.

ŪDENSVĪRS Tavi spēki būs turpat vai neizsmeļami, tādēļ arī rezultāti ilgi nebūs jāgaida. Noteikti aktīvāk sadarbojies ar kolēģiem, neliec viņiem justies atstumtiem, liekiem. Atjauno novecojušo sadzīves tehniku.

ZIVIS Tu ne visai labi pielāgosies pārmaiņām, it īpaši, ja tās kaut kādā mērā ietekmēs tavu finansiālo stāvokli. Dienas izskaņā mēģini aizmirst pasaulīgās lietas un veltīt laiku garīgām nodarbēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu