Ceturtdienas horoskops: 5. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 5. decembrim. 

AUNS Labvēlīgs laiks vizītei pie uztura konsultanta, kā arī visdažādākajiem skaistumkopšanas pasākumiem. Darba lietām koncentrēsies samērā nelabprāt, taču uzticēto paveiksi tā vai šā.

VĒRSIS Iespaidīgs būs radošo jomu pārstāvju veikums. Līdzcilvēki pret tevi izjutīs patiesu cieņu vai pat apbrīnu. Piemērota diena, lai tiktos ar priekšniecību, sadarbības partneriem, kārtotu juridiskus jautājumus.

DVĪŅI Galvenais, nevainot savās neveiksmēs citus, bet gan uzņemties atbildību par kādreiz kļūmīgi spertajiem soļiem! Šis brīdis daudziem Dvīņiem var izrādīties kā psiholoģiskās izaugsmes mirklis.

VĒZIS Izcilās krāsas, formas un garšas izjūtas lieliski noderēs Vēžiem restorānu šefpavāriem. Tie, ar saviem ēdieniem, piesaistīs vairāk ļaužu nekā līdz šim. Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties mīļotā ieteikumos.

LAUVA Būsi patiesi uzcītīgs un ar prieku darīsi savus darbus. Iespējami neparedzēti izdevumi, kuri tev var radīt zināmus pārdzīvojumus. Mierinājumu visticamāk radīsi ģimenes paspārnē.

JAUNAVA Lietišķajā jomā problēmas šobrīd nav gaidāmas. Nelielas domstarpības iespējamas attiecībās, ar kādu no līdzstrādniekiem. Nekļūsti skarbs, atturies no pārmērīgas kritizēšanas, pamācīšanas.

SVARI Tevi raksturos teicamas saskarsmes dotības, prasme saglabāt labskaņu ar līdzcilvēkiem. Vari droši iesaistīties izglītojošos pasākumos, pilnveidot savas profesionālās iemaņas, veidot jaunus kontaktus.

SKORPIONS Tiem, kuri no gultas šodien izkāpuši ar kreiso kāju, vajadzētu izvairīties no nepārdomātiem izteikumiem. Iegaumē, ka tavā ceļā vienmēr var gadīties kāds spēcīgāks pretinieks.

STRĒLNIEKS Veiksies visa veida intelektuālais darbs, savukārt no lielas fiziskās slodzes vajadzētu atturēties! Nav izslēgts, ka atklāsi sevī līdz šim neapjaustas spējas, noteikti attīsti tās! Vakarā ātrāk dodies pie miera.

MEŽĀZIS Kāda situācija vai autoritatīva persona, palīdzēs tev mainīt līdzšinējos dzīves uzskatus. Nav izslēgts, apsvērsi iespēju pievērsties veselīgākam dzīves veidam, tikt vaļā no kaitīga ieraduma.

ŪDENSVĪRS Apkārtējie var, gluži kā sazvērējušies, pārbaudīt tavu pacietības mēru. Neļaujies provokācijām, bet mierīgi noliec pie vietas tos, kuri mēģina apvest tevi ap stūri. Vakaru pavadi kopā ar mīļoto.

ZIVIS Nav izslēgta satikšanās, ar jaunības dienu draugu, kurš modinās tevī patīkamas atmiņas. Nekļūsti pārlieku sentimentāls, atgriezies tagadnē un rūpīgāk koncentrējies saviem tiešajiem pienākumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu