Piektdienas horoskops: 6. decembris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 6. decembrim. 

AUNS Kāds no tuvajiem cilvēkiem, diemžēl, var sagādāt tev zināmu vilšanos. Neskaidro attiecības paaugstinātos toņos, bet gan mēģini pēc iespējas mierīgāk izklāstīt savu viedokli un aktīvāk meklēt kompromisus.

VĒRSIS Piemērots laiks nopietnu darījumu veikšanai, finanšu ieguldījumiem. Pārlieku saasinātā attieksme pret priekšniecības kritiku, var pamudināt tevi uz patiesi pārsteidzīgu rīcību.

DVĪŅI Tieksies pēc augstākiem mērķiem, nekā patiesībā spēj sasniegt. Nepārvērtē savus spēkus, labāk paveic vairākus mazus darbus, nekā lidinies apkārt iedomu mākoņos. Atturies no lieliem pirkumiem.

VĒZIS Tev var tikt uzticēts darbs, kurš neizsauks nekādu sajūsmu, taču nekas cits neatliks, kā ķerties tam klāt. Iedvesmu smelsies no kolēģu dzīvespriecīgā noskaņojuma, bezrūpīgās atmosfēras.

LAUVA Ne par ko nevēlēsies atteikties no saviem mērķiem, tomēr lai kaut ko sasniegtu, nevajadzētu pielietot agresīvas metodes. Neatbildi uz muļķīgiem apvainojumiem un arī pats atturies no liekiem komentāriem.

JAUNAVA Labākus panākumus gūs tās Jaunavas, kuras izvēlēsies komandas darbu. Individuālo pienākumi veicējiem, būs grūtāk tikt pie kārotā mērķa, taču tas nebūt nenozīmē, ka plinte tiks mesta krūmos.

SVARI Iespējams, tieši stress būs par iemeslu kļūdīgiem lēmumiem, nepārdomātai rīcībai. Lai maksimāli izvairītos no problēmām, turies pie pārbaudītām, labi zināmām vērtībām. Šodien nav vietas eksperimentiem.

SKORPIONS Nozīmīga diena lietišķās pasaules pārstāvjiem. Naudas lietās iespējama gan strauja augšupeja, gan arī pēkšņi zaudējumi. Nenogurdini savu prātu ar citu privāto problēmu risināšanu.

STRĒLNIEKS Spēja uzturēt omulīgu atmosfēru, padarīs tevi populāru gandrīz jebkurā sabiedrībā, kā arī veicinās profesionālos panākumus. Šis ir atbilstošs brīdis, lai pievērstos ar reklāmu, mārketingu saistītajam.

MEŽĀZIS Darba kolēģi un priekšniecība respektēs tavas idejas. Nav izslēgti labāka darba piedāvājumi, kā arī algas pielikums. Neļauj rutīnai iezagties savās mīlas lietās, mēģini iekustināt erotisko fantāziju.

ŪDENSVĪRS Vari droši uzsākt jaunus darbus, kā arī apmācīt nepieredzējušākos kolēģus. Iekļūstot neikdienišķās situācijās, vairāk ieklausies saprāta balsī, bet emocijas novirzi otrajā plānā!

ZIVIS Tu it visā gribēsi saskatīt savu labumu, taču situācijās, kad partneri rīkosies līdzīgi, izteiksi pārmetumus. Tev lielāka uzmanība būs jāvelta savu un apkārtējo vēlmju saskaņošanai, kompromisa meklējumiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu