Sestdienas horoskops: 7. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 7. decembrim. 

AUNS Ģimenē valdīs sen nebijusi saskaņa un vienotība, tādēļ tu uzskatīsi par pienākumu padižoties ar to sabiedrības priekšā. Ja dodies izklaidēties, centies būt nedaudz apdomīgāks savos tēriņos.

VĒRSIS Šodienu pilnībā velti sev! Dari lietas, kuras sniedz baudu, aizej uz pirti vai skaistumkopšanas salonu. Palasi labu literatūru, droši ļaujies mākslas, kultūras vilinājumam. Vienīgi, esi piesardzīgāks ar grādīgo!

DVĪŅI Tu šodien vairāk balstīsies uz savām izjūtām, saprašanas un parnera viedoklī ieklausīsies tikai pienākuma pēc. Nav izslēgts, ka ātri vien nolemsi dienu pavadīt savā nodabā, ļauties savam vaļaspriekam.

VĒZIS Nevēlēsies pat domāt par tāliem braucieniem, ceļojumiem. Tu skaidri apzināsies, ka labi atpūsties var arī mājās. Esi piekāpīgāks pret savām atvasītēm, tad arī viņas pret tevi būs daudz atklātākas.

LAUVA Dienas pirmajā pusē velti sevi sportam, aktīvai atpūtai. Iespējams, arī laulātajam vajadzētu nedaudz izkustēties, kas nozīmē jūs varētu kopīgi doties uz sporta zāli. Vakarā palutini sevi ar labu mūziku.

JAUNAVA Piemērots laiks saviesīga un izklaidējoša rakstura pasākumu organizēšanai. Pagatavo saviem mājiniekiem, kādu kulinārijas kārumu. Biežāk uzslavē savu otro pusīti, izsaki viņai komplimentus.

SVARI Neskatoties uz to, ka formāli ir brīvdiena, tu strādāsi vairāk nekā jebkurā citā dienā. Pēcpusdienā noliec malā profesionālos panākumus un velti vairāk laika savai otrajai pusītei un atvasītēm.

SKORPIONS Tev tā vien gribēsies nedaudz pakaitināt mājiniekus, pārbaudīt viņu psiholoģisko noturību. Ņem vērā - ja laikā neapstāsies, izdzirdēsi par sevi ne visai patīkamas, taču samērā patiesas lietas.

STRĒLNIEKS Tieksies pēc lielākas neatkarības kā lēmumos, tā arī darbībās, taču zināmus šķēršļus šajā sakarā tev var radīt tuvinieki. Neuzstāj uz savu, šoreiz labāk piekāpieties vairākumam!

MEŽĀZIS Piemērota diena, lai dotos apciemot savus vai otrās pusītes vecākus. Kopā ar mīļoto, audzini bērnos labas manieres, neļauj viņiem darīt tev kaunu. Vakarā parūpējies par romantisku noskaņojumu.

ŪDENSVĪRS Ejot uz veikalu, sastādi pērkamo lietu sarakstu, pretējā gadījumā, vari krist neapdomīgu, nevajadzīgu pirkumu gūstā. Laulātais var sniegt vērtīgus padomus, kā būt taupīgākam, apdomīgākam tēriņos.

ZIVIS Tava intuīcija darbosies nevainojami. Tā nekļūdīgi pateiks priekšā, kā kurā situācijā labāk uzvesties. Atrodi kādu nodarbošanos, kas palīdzētu atbrīvoties no uzkrātās psiholoģiskās spriedzes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu