Svētdienas horoskops: 8. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 8. decembrim. 

AUNS Garastāvokli manāmi ietekmēs apkārtējie apstākļi. Ja saskaries ar sarežģījumiem, neļauj tie izsist sevi no līdzsvara. Iespējams, ka par sevi atgādinās draugi, kuri vēlēsies vakaru pavadīt tavā sabiedrībā.

VĒRSIS Šis nu ir tas brīdis, kad veltīt laiku otrajai pusītei. Astroloģiskā situācija ļaus radīt vajadzīgos apstākļus romantiskajai gaisotnei. No savas puses, nekautrējies paust patiesās jūtas pret partneri.

DVĪŅI Tevi saistīs krāšņas lietas. Kāds Dvīnis, par izklaidi var izvēlēties nervus kutinošas nodarbes. Taču aizrauties nevajadzētu, jo diemžēl iespējams traumatisma risks. Esot pie stūres, ievēro atļauto ātrumu.

VĒZIS Diena gluži kā radīta mākslinieciskām nodarbēm, estētiskās pasaules un erotisko prieku baudīšanai. Pierādi savu mīlestību pret otro pusīti ne tikai ar vārdiem, bet arī ar darbiem.

LAUVA Otrā pusīte var būt nemierā, ar kādu no taviem izgājieniem. Mēģini izskaidrot rīcības motīvus, bet ja tas radušos spriedzi nemazina, sagādā mīļotajam romantisku pārsteigumu.

JAUNAVA Neaizskar līdzcilvēku uzskatus, atturies no nevajadzīgas kritikas. Zvaigznes iesaka vairāk ieklausīties apkārtējo sacītajā, mācīties no viņu pieļautajām kļūdām. Vakarā iemalko glāzi laba vīna.

SVARI Pateicoties tavām pūlēm, jūtami uzlabosies attiecības ar mājiniekiem. Atbilstoša diena, lai kopīgi dotos izklaidēties. Pēcpusdienā visticamāk sajutīsi vēlmi pabūt vienatnē, sakārtot domas.

SKORPIONS Lai ieprecinātu mīļoto, būsi gatavs uz visu, pat uz varonīgu rīcību. Šis ir piemērots laiks sporta sacensībām. Nav izslēgts, ka tajās iegūsi godalgotu vietu. Saskarsmē ar atvasītēm nekļūsti pavēlniecisks.

STRĒLNIEKS Lieki neizaicini likteni, atturies no iesaistīšanās ekstrēmos pasākumos. Piekrīti tikai saprātīgam riskam un nepārvērtē savas fiziskās spējas! Veikalam šodien met lielu līkumu.

MEŽĀZIS Ja neatradīsi pienācīgi daudz laika tīkamai atpūtai, tad turpmāk nekāds dižais strādātājs nebūsi. Vairāk uzturies radošu, bezrūpīgu cilvēku sabiedrībā, tā tevi noskaņos uz vajadzīgā viļņa.

ŪDENSVĪRS Tavs noskaņojums rīta pusē nebūs no labākajiem. Lai uzlabotu omu, dodies garākā pastaigā, izvēdini galvu no ikdienas steigas, uzktraukumiem. Pēcpusdienā vari meklēt saikni ar saviem domubiedriem.

ZIVIS Kaut arī pats diez ko čakls nebūsi, apkārtējos tevi kaitinās tieši slinkums un nevīžība. Audzini savām atvasītēm saudzīgāku attieksmi pret viņiem piederošajām lietām, naudas vērtību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu