Rīgā apledojušo ceļu un sniega dēļ izveidojušies sastrēgumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Apollo lasītājas foto

Šorīt, 3. decembrī, galvaspilsētā apledojuma un sniega dēļ, daudzās ielās izveidojušies sastrēgumi, liecina pieejamā informācija portālā "balticmaps.eu".

Lielākie sastrēgumi šobrīd ir novērojami Viestura prospektā, pagriezienā uz Tilta ielu. Krasta ielā, pie dzelzsceļa tilta. Mūkusalas ielā, virzienā uz Akmens tilta. Kārļa Ulmaņa gatve abos virzienos un uz vairākiem citiem galvaspilsētas galvenajiem ceļiem. 

Valsts policija savā "Facebook" profilā norāda, ka naktī daudzviet Latvijā ir uzsnigusi bieza sniega sega.

Rīgas Dome savā "Twitter" profilā norāda, ka šobrīd uz Rīgas ceļiem strādā 40 tehnikas, lai veiktu ielu apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

Rīgā ir pāris centimetri sniega, Daugavpili sedz aptuveni piecus centimetrus bieza sniega sega. Vairāki centimetri sniega saglabājas arī daudzviet Kurzemē, savukārt reģiona rietumos pie jūras, kā arī daļā Zemgales sniega ir pavisam maz vai nemaz.

Sākot ar trešdienu, visā valstī gaisa temperatūra ilgstoši gaidāma virs nulles, daudzviet arī virs +5 grādiem, tādēļ šonedēļ sniegs pilnībā nokusīs, prognozē sinoptiķi. Iespējams, nākamnedēļ Latvijas lielāko daļu no jauna pārklās sniegs.

Otrdienas rītā Latvijas rietumu un centrālajā daļā ir pārsvarā skaidrs laiks, bet no jūras nākoši mākoņi vietām nes īslaicīgu snigšanu, vairāk snieg Vidzemes dienvidrietumos - Rīgas tuvumā, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīgā mainīgs mākoņu daudzums, daļā pilsētas palaikam stipri snieg, pūš rietumu vējš 2-7 metri sekundē. Gaisa temperatūra pie jūras saglabājas virs nulles, bet citviet pilsētā ir 0..-3 grādi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu