"Likšu viņam čurāt asinis." Fergusons par gaidāmo cīņu ar Nurmagomedovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs, Deina Vaits un Tonijs Fergusons
Habibs Nurmagomedovs, Deina Vaits un Tonijs Fergusons Foto: AP/Scanpix

Nākamā gada 18. aprīlī oktagonā tiksies slavenais krievu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Habibs Nurmagomedovs un amerikānis Tonijs Fergusons. Lai gan cīņa notiks tikai pēc teju pus gada, amerikāņu cīkstonis jau ir ķēries klāt prāta spēlēm un pretinieka nomelnošanai, vēsta ESPN.

Slavenais ESPN cīņas sporta žurnālists Ariels Helvani savā raidījuma laikā uz sarunu telefoniski bija aicinājis amerikāņu MMA cīkstoni Toniju Fergusonu, kurš nekautrējās uzsākt verbālo karu jau tagad, kaut vai līdz cīņai vēl ir vairāk nekā četri mēneši.

"Es viņam likšu čurāt asinis. To jau esmu teicis. Habibam ir problēma un tās vārds ir Tonijs Fergusons. Medību sezona ir sākusies," draudus krievu cīkstonim izteica Fergusons.

Amerikānis neslēpa, ka līdz šī gada beigām viņš vēlētos satikt Nurmagomedovu klātienē.

"Es turpināšu bakstīt šo lāci. Es parūpēšos, ka mēs pirms šī gada beigām satiekamies klātienē. Gribu, lai brīvdienās viņš sēž pie galda un domā par mani. Ticu, ka atkal būšu viņa galvā. Uzskatu, ka Habibs un viņa komanda ir kļuvuši pārāk iedomīgi," turpināja Fergusons.

Amerikāņu cīkstonis par mērauklu sevis un Nurmagomedova salīdzināšanai izvēlējās visnotaļ senu cīņu ar Gleisonu Tibau, kuru amerikānis 2015. gadā jau pirmajā raundā piespieda padoties, savukārt Nurmagomedovs ar šo pašu pretinieku 2012. gadā uzvarēja tikai "pēc punktiem."

Nobeigumā amerikānis izteicās, ka viņam izdosies Nurmagomedovu salauzt mentāli. "Es būšu viņa galvā. Viņš cīņā būs nervozs un tad es viņu arī "noķeršu""

Lai gan Fergusons nenoliedzami ir viens no talantīgākajiem un veiksmīgākajiem UFC cīkstoņiem (12 uzvarētas cīņas pēc kārtas), viņš MMA fanu vidū ir pazīstams arī kā sportists, kurš mēdz teikt dīvainus apgalvojumus un izcelties ar nesaprotamām izdarībām.

Video: Tonijs Fergusons sit metāla stabu

Fergusonam un Nurmagomedovam tikšanās oktagonā ir bijusi rezervēta jau divas reizes. Pirmā cīņa starp abiem cīkstoņiem bija paredzēta jau 2016. gadā, bet toreiz Nurmagomedovs neilgi pirms cīņas tika nogādāts slimnīcā, jo svara nomešanas rezultātā viņu piemeklēja nopietnas veselības problēmas. Gadu vēlāk īsi pirms potenciālās abu cīkstoņu tikšanās kāju salauza Fergusons.

Nurmagomedovs savā profesionālajā karjerā ir aizvadījis 28 cīņas, uzvarot visas no tām. Savukārt, Fergusons 28 karjeras cīņās ir izcīnījis 25 panākumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu