Medijs: Bobs Hārtlijs varētu doties atpakaļ uz NHL

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs varētu atgriezties Nacionālajā hokeja līgā (NHL), ziņo portāls "gohabsgo.com".

Pašlaik Krievijā viesojas NHL kluba Monreālas "Canadiens" ģenerālmenedžeris Marks Berževins. Viņš devies tikties ar 19 gadus veco Maskavas CSKA aizsargu Aleksandru Romanovu, kuru "Canadiens" izvēlējās 2018. gada drafta otrajā kārtā.

Tiek ziņots, ka tikšanās ar jauno hokejistu nav vienīgas Berževina ceļojuma iemesls. Viņam esot paredzēta tikšanās arī ar Hārtliju, lai pārrunātu trenera iespējamo atgriešanos NHL komandas trenera štābā.

Citi Kanādas mediji gan ziņo, ka Berževins esot zvanījis Hārtlijam, bet klātienē abi neesot tikušies.

"Avangard" ģenerālmenedžeris Maksims Sušinskis paudis, ka Hartlijs ar Berževinu nav ticies. "Berževins Hārtlijam zvanīja, bet viņi netikās. Jā, saruna bija par iespēju strādāt "Canadiens", bet Bobs atbildēja, ka viņš Strādā "Avangard" un nekādu sarunu par pāriešanu nebūs."

Baumas par tikšanos sociālās saziņas vietnē "Twitter" nolieguši arī "Canadiens" pārstāvji.

59 gadus vecais Hārtlijs līdz šim pēdējo reizi NHL strādāja 2015./2016. gada sezonā, kad trenēja Kalgari "Flames". 

Kanādietis kopš 2017.gada vada arī Latvijas hokeja izlasi.

"Canadiens" galvenais treneris pašlaik ir Klods Žuljēns, bet komanda ieņem 11.vietu Austrumu konferencē. Vienība gan cietusi zaudējumus pēdējās astoņās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu