Pasečņikam seši punkti un zaudējums NBA G līgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anžejs Pasečņiks
Anžejs Pasečņiks Foto: gleague.nba.com

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks otrdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) attīstības līgas jeb G līgas spēlē, neglābdams Vašingtonas "Capital City Go-Go" no zaudējuma.

Vašingtonas komanda mājās ar rezultātu 106:107 (25:24, 29:30, 25:29, 28:24) piekāpās Orlando "Magic" fārmklubam Leiklendas "Magic".

Pasečņiks laukumā pavadītajās 13 minūtēs realizēja trīs no pieciem divpunktu metieniem un aizmeta garām vienu "sodiņu".

Viņa kontā arī trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viens bloķēts metiens, trīs kļūdas, viena pārtverta bumba un piecas piezīmes. Vašingtonas komanda ar Pasečņiku laukumā ielaida par desmit punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija otrs sliktākais rādītājs vienībā.

Vašingtonas komandā pa 22 punktiem guva Džerians Grānts un Džeilens Džounss, bet pretiniekiem 28 punktus guva Džošs Magete.

"Capital City Go-Go" ar piecām uzvarām desmit dueļos Austrumu konferencē ieņem astoto vietu.

Pasečņiks ar "Wizards" noslēdza "Exhibit 10" tipa līgumu, kas paredz, ka viņš saņems minimālo atalgojumu. Tāpat basketbolists bonusos var nopelnīt līdz pat 50 000 ASV dolāru (45 000 eiro). Šī tipa līgums NBA komandām savā sistēmā ļauj paturēt vairāk spēlētāju nekā atļauts pieteikt līgas spēlēm. Tāpat tas nākotnē var pārkvalificēties par pilnvērtīgu NBA līgumu.

"Exhibit 10" tipa līgumu var noslēgt tikai tās NBA komandas, kuru fārmklubi spēlē attīstība līgā. Viens NBA klubs vienlaicīgi drīkst noslēgt ne vairāk kā sešus "Exhibit 10" tipa līgumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu