Skandalozā pašmāju blogere Yana Bruk Krievijas šovā pārsteidz ar provokatīvu deju latviešu tautastērpā (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

3. decembrī Krievijas kanālā “Pirmais” tika pārraidīts raidījums “Precamies!”. Šoreiz viena no trim līgavām bija Rīgas skandalozā blogere Yana Bruk.

Par līgavaini šovā tika izvēlēts 29 gadus vecais biznesa investors Staņislavs. Bez Yanas studijā piedalījās vēl divas līgavas – Kristīna un Tia.

Iepazīšanās tērpam Bruk bija izvēlējusies spīdīgu sudraba kleitu un neparastu galvas rotu. Blogere klātesošajiem atnesa arī dāvanas – zīmola “Laima” saldumus un Rīgas balzamu.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Bruk bija arī nepieciešams parādīt savu līgavainim sagatavoto pārsteigumu. Viņa izvēlējas uzdejot pie grupas “Tautumeitas” dziesmas “Līgo” latviešu tautastērpā. Kādā brīdī tā pārvērtās deju hita “Fake ID” ritmos, pie kā viņa izpildīja visai provokatīvu deju.

Yanu gan blogeris beigās par līgavu neizvēlējās, jo viņam meitene esot bijusi pārāk "spilgta personība". 

Blogeres deju skaties, sākot no 18:30 minūtes.

Atgādinām, ka Latvijas neatkarības proklamēšanas 101. gadadienas priekšvakarā populārā rīdziniece un blogere Yana Bruk publiskoja foto, kurā pavisam kaila pozē ar Latvijas karogu, izpelnoties visnotaļ negatīvas emocijas. Pirms tam viņa publiskoja video, kurā puskaila pastaigājas gar prezidenta pili 11. novembra krastmalā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu