ASV divgadīgs bērns iet bojā, cenšoties no liesmojošas mājas izglābt kucēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Arkanzasā vecāki piedzīvojuši traģēdiju, kad viņu mazulis miris, cenšoties no degošas mājas izglābtu savu kucēnu, ziņo medijs "People".

Loki Šarps ieskrēja atpakaļ degošajā mājā, kamēr viņa vecāki Kurtis un Keitlina centās apdzēst liesmas un izsaukt palīdzību. 

Šapru ģimene ugunsgrēkā zaudēja pilnīgu visu, taču nekas no tā nav tik briesmīgs zaudējums kā viņu gandrīz divgadīgais dēls.

"Es tikai vēlos teikt, lai nekad savus bērnus neuzskatāt par pašsaprotamiem. Novērtējiet katru nomoda mirkli kopā ar tiem. Mēs tevi mīlam un zinām, ka esi labākā vietā," sociālajā tīklā "Facebook" minējusi zēna māte. 

Kurtis, Keitlina un bērns nebija mājā, kad izcēlās ugunsgrēks. Ģimene uzreiz izsauca glābējus. 

Tomēr apkārt valdīja haoss un vecāki nepamanīja, ka Loki ir ieskrējis mājā, lai izglābtu ģimenes mīluli - kucēnu. 

Diemžēl bērnam neizdevās ne glābt kucēnu, ne pašam izkļūt cauri sveikā. Zēna ķermeni vēlāk atrada ugunsdzēsēji, kuri uzskata, ka ugunsgrēks izcēlies elektrības vadu problēmas dēļ. 

Arī Kurtis "Facebook" publicēja vairākas ziņas par to, cik sāpināts jūtas zaudējot jaunāko bērnu. 

"Lido nu augstu bērniņ, mēs tevi tik ļoti mīlam. Mēs zinām, ka esi mājās, bet mūs ļoti apbēdina, ka tev tik ātri vajadzēja doties prom. Mamma, tētis un visa ģimene tevi ļoti mīl," paudis ieraksts viņa "Facebook".

Sērojošais tēvs lūdzis, lai uz zēna bērēm piederīgie neierodas tikai melnā apģērbā, bet kombinē to ar Loki mīļākajām krāsām - sarkanu un baltu. Lai šādā veidā godinātu zēna īso mūžu. 

"Mēs nevēlamies, lai tas būtu vēl vairāk nomācoši," piebildis tēvs.

Pēc bērna nāves vairāki ģimenes draugi un radi sākšu vākt ziedojumus, lai palīdzētu ģimenei segt apbedīšanas izdevumus un ievākties jaunajā mājoklī. 

"Viņi ne tikai pazaudēja visas mantas, bet arī savu dārgo bērnu," minēts "Facebook" lapā, kur tiek vākti līdzekļi. Šobrīd ir saziedoti vairāk kā 8400 dolāru.

"Mēs nevēlamies, lai šajā ļoti grūtajā laikā ģimene uztrauktos par naudu. Ziedojumi tiks izmantoti slimnīcas rēķina segšanai, apbedīšanas maksām un jaunajam mājoklim," skaidrojis ziedojumu vākšanas iniciators. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu