Linda Mūrniece atklāj, kādos gadījumos mēdz pārvērsties par īstu raganu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Hotel Roma" vadītāja, kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos dalījās vaļsirdīgā stāstā par to, kā ar viņu ir sadzīvot.

Vietnē "Facebook" Mūrniece īsumā pastāstīja par sevi un savu būtību, atklājot, ka ar viņu nav nemaz tik grūti sadzīvot.

"Ar mani ir viegli. Mani nevar pārprast. Ja man nepatīk, to var redzēt. Ja patīk - pasaku. Es neliekuļoju un neciešu liekuļus. Protams, dažreiz tādiem viegli noticu, jo liekuļi labi prot liekuļot, tomēr ilgi viņi manā tuvumā neuzturas.

Es neizliekos labāka nekā esmu un negribu, lai man glaimo. Man nepatīk saldi vārdi, man patīk darbi un sajūta, ka tie no sirds.

Es pārsvarā smaidu. Bet pārvēršos par īstu raganu, ja kāds aizskar manējos. Es pārstāju sarunāties ar nodevējiem uz visiem laikiem.

Es neko neaizmirstu. Lai piedod man tie, kas citē baušļus - es nepiedodu nelietības un neliešiem nevēlu labu. Es zinu, ka viņus panāks sods un izbaudu, kad to pamanu.

Mani nevar pārprast. Es esmu tieša un atklāta. Ja mīlu, tad mīlu, ja ienīstu, tad ienīstu. Nebaidos to teikt skaļi. Un nebaidos atzīties kļūdās.

Jā, es raudu, bieži pietiekami skaļi, lai visiem būtu skaidrs, kāpēc un kas jādara. Ar mani ir viegli. Mani nevar pārprast. 

PS. ne es viena tāda. Papildiniet mani droši," rakstīja uzņēmēja. 

Komentāros daudzas sievietes metās piekrist Mūrnieces vārdiem, apgalvojot, ka ar viņām ir līdzīgi. Dāmas diskusijās slavēja gan Mūrnieces, gan pašas savus "niķīšus".

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu