"Biju jau gatavs pārdozēt medikamentus." Kā slavenais bokseris Fjūrijs izglāba divu cilvēku dzīvības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AFP / Scanpix

Smagā svara bokseris Taisons Fjūrijs ir ne tikai lielisks sava amata meistars, bet arī spilgta personība. Pavisam nesen viņam izdevās no pašnāvības izdarīšanas atturēt veselus divus cilvēkus, vēsta "The Sun".

Novembra vidū Taisons Fjūrijs viesojās radio raidījumā "talkSPORT", kur viņš stāstīja par saviem dzīves zemākajiem mirkļiem un, kā viņam tos izdevās pārvarēt, lai atgrieztos virsotnē. Izrādās, ka šī pārraide izglābusi kāda vīrieša dzīvību.

Vīrietis vēstulē, ar kuru savā "Instagram" kontā bija padalījies arī pats Fjūrijs, atklāja, ka bija gatavs izdarīt pašanāvību. "Pirms neliela laika sēdēju darba minivena bagāžniekā un biju nobriedis atņemt sev dzīvību. Cīnījos ar parādiem, darbu. Jutu, ka esmu pievīlis savu sievu un bērnu, jo nevarēju nopelnīt pietiekami lielu naudu."

"Biju jau gatavs pārdozēt medikamentus, bet fonā skanēja radio šovs "talkSPORT", kurā par savu dzīvi stāstīja Taisons. Viņa vārdi izglāba manu dzīvību un ļāva man nākt pie prāta. Man ir sieva un četri bērni, kas mani mīl, kā arī mazdēls," savā vēstījumā turpinājis vīrietis.

"Es šeit nebūtu, ja Taisons tajā mirklī nerunātu pa radio. Es allaž būšu pateicīgs par šo rītu. Paldies tev!"

Pats Fjūrijs pauda prieku, ka viņam ir bijusi iespēja kādam palīdzēt. "Paldies, Džeims. Jūtos pagodināts lasīt šo ziņu. Lai Dievs tevi svētī!"

Pēc šī notikuma bokseris savā "Instagram" stāstā dalījās ar vēl notikumu, kas līdzinājās jau pieminētajam. "Šonakt pieredzēju atgadījumu, kas mani padarīja reizē pateicīgu un nobijušos."

"Pie manām durvīm klauvēja kāds svešinieks, kurš apgalvoja, ka gatavojas izdarīt pašnāvību, bet pirms tā viņš vēlās ar mani aprunāties. Protams, man viņu izdevās atrunāt. Es to panācu, uzaicinot viņu uz trīs jūdžu skrējienu (4,8 kilometri). Kad beidzām skriet, viņš izskatījās ļoti laimīgs un, šķiet, ka man iecerētais bija izdevies," turpināja Fjūrijs.

Slavenais bokseris arī pauda iedrošinājuma vārdus citiem cilvēkiem, kuri cīnās ar depresiju. "Es vēlos teikt visiem, kuri cīnās ar mentālās veselības problēmām - lūdzu neatņemiet sev dzīvību. Viss uzlabosies," video nobeigumā teica britu bokseris.

Fjūrijs ir ne tikai boksa čempions, bet arī ļoti atpazīstama un daudzpusīga personība. Sporta ietvaros britu milzis ir paspējis piedalīties amerikāņu vrestlinga šovā (WWE), kā arī plāno pāreju uz UFC. Ārpus sporta Fjūrijs ir izlaidis grāmatu un drīzumā nāks klajā viņa un Robija Viljamsa veidots singls.

Savas profesionālās karjeras laikā Fjūrijs ir izcīnījis 29 uzvaras, nepiedzīvojot nevienu zaudējumu, bet viņa vienīgais neizšķirts nāca pēdējā boksera cīņā, kuru viņš aizvadīja pret spēcīgo Dežonte Vailderu.

View this post on Instagram

WHO WILL YOUR BAD SHARRON BE THIS CHRISTMAS ???

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu