Zodiaka vīrieši, kuri pret savām izredzētajām izturas kā pret dievietēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ikviena sieviete ir domājusi par savu "sapņu princi" - vīrieti, kurš būtu gatavs viņu lolot un lutināt, partneri, kurš dievinās un mūžam mīlēs. Astrologi ir pārliecināti, ka šādi vīrieši eksistē ne tikai fantāzijās, bet arī mūsu starpā, vēsta portāls "Postimees".

Mežāzis 

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir patiešām plaša sirds. Viņu izredzētās parasti tiek dievinātas, viņām tiek izteikti komplimenti un dāmas tiek lutinātas ar uzmanību, dāvanām un rūpēm. Mežāži tikai izskatoties skarbi un nepieejami - mīlestībā viņi esot piekāpīgi, maigi un gatavi uz visu, lai viņu mīļotā būtu laimīga. 

Savas jūtas viņi izrāda ne vien vārdos, bet arī darbos. Viņi ir dāsni - nežēlo līdzekļus ne mājīgumam, ne komfortam. Mežāžiem mīļotās vēlme ir likums, tāpēc Mežāzis vienmēr atradīs veidu, kā to īstenot. Šīs Zodiaka zīmes vīriešiem neeksistē nekādi šķēršļi, lai liktu savai mīļotajai justies kā princesei. 

Zivis

Romantiskās Zivis var ilgstoši meklēt savu ideālo partneri, bet tad, kad to atrod, dara visu, lai viņa būtu laimīga. Intuīcija un radošums palīdz šīs Zodiaka zīmes vīriešiem uzminēt mīļoto vēlmes, turklāt Zivs zīmē dzimušie esot pārsteigumu meistari.

Astrologi arī norāda, ka šie vīrieši mīl radīt mājīgu atmosfēru dzīvesvietā, kas ļoti patīk vairumam sieviešu. Zivis rīkojas kā īsti romantiķi - brokastis gultā, vakariņas sveču gaismā, pastaigas skaistās naktīs, ziedi...

Tomēr jāatceras, ka Zivis ir visnotaļ sentimentāli vīrieši un novērtēs arī uzmanību no sievietes puses. Viņiem ir ļoti svarīgi zināt, ka mīlestība ir abpusēja.

Lauvas

Lauvas ir pieraduši būt uzmanības centrā, tāpēc ir diezgan izlutināti, tomēr attiecībās tas pat nāk par labu sievietēm, jo šīs Zodiaka zīmes pārstāvji neapstāsies, kamēr nebūs uz pjedestāla uzlikuši savu izredzēto. 

Šarmantie Lauvas ir patīkami sarunbiedri un prot pārsteigt, bet dāsnumā noteikti var sacensties ar Mežāžiem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji vēlas, lai viņu sieviete ir laimīga. Turklāt viņi tik ļoti lepojas ar savu partneri, ka pat lielveikalā var justies kā pasaules centrā, ejot blakus mīļotajai. 

Vērši 

Šiem vīriešiem patīk miers un komforts. Tieši tāpēc viņi ir teju ideāli partneri. Kopā ar Vērsi ir mierīgi, mājīgi un stabili. Zem šī zvaigznāja dzimušie lutina savas sievietes, tomēr ne tikai materiāli, bet arī dvēseliski. Šiem vīriešiem ir svarīgi, lai viņu sieviete justos mīlēta. Viņi pamana vismazākās izmaiņas sievietes ārienē un garastāvoklī. Kopā ar Vērsi jebkura sieviete var justies kā pasaules karaliene.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu