Jaunais Rīgas vicemērs Druvis Kleins negaidīti kļuvis par domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Druvis Kleins
Druvis Kleins Foto: Evija Trifanova/LETA

Kamēr galvaspilsētas mērs Oļegs Burovs ir devies uz ārzemēm, par domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju ir kļuvis pirms dažām dienām vicemēra amatā apstiprinātais Druvis Kleins, ziņo raidījums "TV3 ziņas".

Rātsnamā šis notikums ir izraisījis diskusijas par to, ka Kleins, iespējams, varētu izmantot šo iespēju, lai vēl pirms iespējamās domes atlaišanas Jakrinu ieceltu pašvaldības izpildvarā – par ietekmīgā Pilsētas attīstības departamenta direktora pienākumu izpildītāju. Patlaban direktora amats ir vakants. Kleins gan šādus plānus raidījumam neapstiprina.

No Jaunās konservatīvās partijas (JKP) izslēgtais domnieks Druvis Kleins Rīgas vicemēra amatā ir vien dažas dienas, bet jau izcēlies ar straujām darbībām. Ievēlēšanas dienā, piektdien, noliedzis plānus mainīt "Rīgas satiksmes" padomi, jau pirmdien viņš atlaida trīs no pieciem uzņēmuma padomes locekļiem, kuri patlaban vērtē pretendentus konkursā uz "Rīgas satiksmes" valdi.

Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs devies uz ārzemēm, taču otra vicemēre – Anna Valdova – personisku iemeslu dēļ Buruva pienākumus nevar pārņemt.

Video: TV3 ziņu sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu