Karsti! Karīnas Račko erotiskais bestsellers "Samaitātā" iestudēts deju izrādē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Četru veiksmīgu erotisko bestselleru autore Karīna Račko un populārās deju studijas “Royal Dance Studio” vadītāja Arita Kukuvasa paziņojušas par sadarbību – šobrīd tiek iestudēta deju izrāde pēc Račko romāna “Samaitātā” motīviem. Tās gaidās sociālajos tīklos publicēts intriģējošs un juteklisks reklāmas rullītis.

“Samaitātā” ir trešais Karīnas Račko romāns, kas vēsta par džentlmeņu kluba dejotājas Adriānas un Latvijas teātra jaunā talanta Rainera aizliegto mīlasstāstu, ko caurvij nevaldāmas kaislības un tumšas intrigas. Grāmata šobrīd tikusi pārdota aptuveni 10 000 eksemplāros, desmit reižu pārsniedzot vidējo latviešu daiļliteratūras tirāžu. Līdzīgus panākumus guvuši arī pārējie Račko darbi, tostarp jaunākais romāns “Sasietā”, kurš grāmatnīcu plauktos nonāca septembra beigās.

Aritas Kukuvasas horeogrāfijas uz skatuves īstenos viņas vadītās “Royal Dance Studio” dejotājas, Adriānas lomu izpildīs talantīgā Marta Zālamane, savukārt Rainera tēlā iejutīsies Sanktpēterburgas klasiskā baleta mākslinieks Artūrs Skuteļskis, kurš dejojis galvenās lomas iestudējumos “Gulbju ezers”, “Romeo un Džuljeta”, “Korsārs”, “Otello” u.c.

“Kad Arita man pastāstīja par savu ideju iestudēt izrādi pēc “Samaitātās” motīviem, mani tūdaļ aizrāva viņas degsme un entuziasms,” stāsta Račko. “Ir ļoti saviļņojoša sajūta vērot savu fantāziju atdzīvojamies, turklāt tik talantīgas un profesionālas komandas izpildījumā. Ticu, ka rezultāts būs iespaidīgs!”

Deju izrādes “Samaitātā” pirmizrāde gaidāma nākamā gada 13., 14. un 15. martā koncertzālē “Studio 69”. Biļetes iegādājamas: https://www.aula.lv/pasakumi/dejas-izrade-samaitata-pec-kracko-romana-motiviem?event=270

“Samaitātās” reklāmas rullītis:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu