Porziņģis: Sezonas gaitā mēs kļūsim vēl labāki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā naktī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks", pārspējot Minesotas "Timberwolves" izcīnīja jau ceturto uzvaru pēc kārtas. Pēc spēles latviešu spēlētājs dalījās ar komentāriem par komandas pārsteidzoši lielo uzvaru skaitu, vēsta "Clutchpoints".

Porziņģis pēc kārtējās "Mavericks" uzvaras atzina, ka, par spīti izcīnītajām uzvarām,  komanda joprojām ir iepazīšanās fāzē un klubam nākotnē ir milzu potenciāls.

"Mēs šobrīd uzvaram tikai ar talanta palīdzību. Joprojām laukumā viens otru iepazīstam. Ir pagājušas jau 20 spēles, bet mēs tikai tagad sākam viens otru saprast labāk. Sezonas gaitā kļūsim vēl labāki, jo mums ir ļoti daudz vietas izaugsmei," teica Porziņģis.

"Mavericks" pēdējā uzvara pār Minesotas "Timberwolves" bija viņu jau 15 šosezon, kamēr piedzīvoti vien seši zaudējumi. Ar šādu bilanci Dalasas klubs šobrīd ieņem stabilu ceturto vietu spēcīgajā Rietumu konferencē.

Par komandas iespaidīgo bilanci Porziņģis izteicās, ka primārais mērķis šogad ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

"Mūsu mērķis ir tikt izslēgšanas spēlēs, bet, tajā pašā laikā mēs centīsimies uzvarēt pēc iespējas vairāk spēļu. Negribam uzlikt sev grieztus, jo vēlamies nokļūt tik tālu, cik vien iespējams."

Nākošās trīs spēles "Mavericks" basketbolisti aizvadīs pret "Pelicans", "Pistons" un "Kings". Visām minētās komandas šajā sezonā ir uzvarējušas zem 50% aizvadīto spēļu. 

Latviešu basketbolists šajā sezonā ir piedalījies 20 spēlēs, vidēji mačā izceļoties ar 16,8 punktiem, 8,9 atlēkušajām bumbām un 2,2 bloķētiem metieniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu