Sekss tikai bērna ieņemšanai. Uģis Kuģis atklāj intīmas detaļas par savu gultas dzīvi (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uģis Kuģis
Uģis Kuģis Foto: TVNET

Jaunākajā 360TV un youtube kanāla “Brīvdienas TV’ šova “Četri uz koferiem” sērijā, kas skatītāju vērtējumam tiks nodot jau šo sestdien, savas gida prasmes Stambulā demonstrēs Latvijas slavenākais krišnaīts Uģis Kuģis. Viņš košos ceļabiedrus – multimākslinieku Kašeru, dziedātāju Samantu Tīnu un interneta personību Sindiju Bokāni būs iecerējis izklaidēt visai neparastā veidā – gan ar jogas meistarklasi, gan veģetārām maltītēm (jo Uģis neēd neko, kam ir acis) un nokļūšanu vietās, kas nav minētas tūrisma ceļvežos un kurp jābrauc pat ar privātu kuģi.

Tomēr visneparastākais piedzīvojums četrotni gaidīs sērijas noslēgumā, kad Uģis Kuģis biedrus vedīs iepazīstināt ar savas reliģijas pārstāvjiem uz... slepenu templi, kas maskēts zem ēdnīcas nosaukuma. Tieši tur vēdiskā filosofa ceļa biedri centīsies izzināt viņa reliģijas pamatus un vārdu pa vārdam atklāsies arī intīmas detaļas par Uģa Kuģa privāto dzīvi. Saskaņā ar viņa pārliecību, ikdienā ir jāseko četriem vienkāršiem pamatprincipiem – neēst gaļu, nelietot alkoholu un narkotikas, nespēlēt azartspēles un nenodarboties ar seksu. Tieši pēdējais princips ceļabiedros raisīs vislielāko interesi – “Tad tu nenodarbojies ar seksu un ikdienā nemīlējies?” dzirdēto steigs precizēt Kašers. Bet Uģis skaidros, ka intīma tuvība viņam ar sievu ir tikai tad, kad pāris vēlas ieņemt bērnu, pārējā laikā abi guļot atsevišķi. Tāpat vēdu pārzinātājs sacīs, ka viņaprāt vīrieša loceklis ir kā atomreaktors, kas darbina smadzenes. Un ja vīrietis šo atomreaktoru spēj savaldīt, viņa smadzenēs rodoties liels spēks.

Dzirdot to, ka Uģis Kuģis saskaņā ar savu reliģisko pārliecību, neguļ kopā ar sievu, Samanta Tīna būs pamatīgi pārsteigta un atklās, ka viņa gan nespējot aizmigt bez mīļotā vīrieša apskāvieniem. Kādi vēl neparasti piedzīvojumi un atklātas atzīšanās gaidāmas šajā sērijā? Un kā pārējie ceļabiedri vērtēs Uģa Kuģa radošās idejas un tik neparastās izklaides? Uzzināsiet jau šo sestdien, aizraujošajā ceļojumu šovā “Četri uz koferiem.”

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu